Ord og barn. Starten på et vennskap mellom min kreative geni og en fantastisk jente, produkt av kjærlighet.

"De gjerninger som en forfatter skriver en smak er de beste, som barn født i kjærlighet er det vakreste".

Nicolas Chamfort.

Dedikert til Isabella. Med tillatelse fra sin vakre mor. Kan jeg?

Jeg hørte på en sang av Silvio Rodriguez står det blant annet:

"My unicorn går jeg glipp av ..."

Og jeg tar denne magiske mulighet til å betale hyllest til som blir en kilde til litterær inspirasjon de siste dagene. Takk, flyktig barn, har jeg funnet min enhjørning og magi. Min fantasi meg tilbake selv når du ikke du foreslått. Nei. Bare disse litterære skisser er skapt for deg.

Her er en idédugnad: Suset av havet. Seaside og sikkert av en geomorfologisk innfall en stein manglet. Dura forferdelig; selv det viste seg å være "kraftig" farlig for clueless menneske som ønsket å klatre skråningen.

Det var for å være brutalt smertefull stein mot horisonten havet og kan ikke dele deres tilstedeværelse og støtte for sel og sjøløver kommer fordi den dyriske instinkter intelligens og fortalte dem, er ynkelig denne steinen. Hurts sin hardhet.

Rock, godtok ikke å leve alene midt i slike fantastiske solnedganger, estetisk dyre koraller; grønn og blå forskjellige nyanser av havet. Jeg visste ikke at det tilhørte det fantastiske landskapet der de elskende idealisere sin verden.

Uansett. Gjennom årene ble det å akseptere sin skjebne. Han plutselig innså at det var han som isolert dem være en del av paradis. Han forsto slik at havet stadig strøk ansiktet hans, hans sjel, hans vesen ... sublime måte og vite at hardrock ikke vil skade. Fra det øyeblikket steinen ble forvandlet og fant lykken.

Og han har også innsett at med måneskinn det så mer vakker som hun reflektert sine stråler.

Og om ikke det var nok her som i de siste dagene oppdaget han en annen rart: med treghet som bare er produktet av seg selv, en snegle sakte ankomst til hjem rock. Det er fra det punktet at så stein begynte å innse at det er tilgjengelig hvis den andre virkelig smart og vet han kan gi det beste av seg selv. Sneglen har blitt en god venn.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha