Organisere en Boy Scout Troop

 Boy Scouts of America har lenge hatt en tradisjon for å snu unge menn som kommer til å gi et positivt bidrag til lokalsamfunnet, og går på å gjøre store ting i livet. Noen eksempler berømte Boy Scouts blant folk som baseball stor Hank Aaron, astronauten Neil Armstrong, president John F. Kennedy, og filmen stor Steven Spielberg. Hvis du ikke har en lokal gutt speidere som kan følge med gutten, så bør du begynne å tenke på å organisere en speidergruppe selv. Her er alt du trenger å gjøre for å begynne å organisere en speidergruppe selv.

  •  Lær kravene. Å organisere en god speidergutt tropper må du først vite hva kravene er. Nasjonale, provinsielle og lokale forskrifter kan finnes ved å kontakte kommunen. Telefonnummeret er ofte funnet i din lokale telefonboken, eller ved å gjøre et raskt søk på internett browser.
  •  Fastslå lokal interesse. Begynner å spørre rundt lokalsamfunnet for å finne ut hvor mange andre mennesker er interessert i å delta i en ny speidere. Sette merknader på oppslagstavler, i lokale skoler, og selv i de lokale kirkene for å se hva som ville være av interesse. Når du har denne informasjonen i hånden, vil du ha et bedre inntrykk av hva som er å lykkes med dine nye tropper.
  •  Finn en partner. Det er alltid en god idé å ha en partner, eller sponse organisasjon for å hjelpe deg med å organisere en speidergruppe. Noen av de beste organisasjonene til å kontakte sine lokale skoler, grupper i samfunnet og lokale skoler. Disse organisasjonene har vanligvis fasiliteter, organisasjonsstrukturer og andre nyttige ressurser som kan gjøre jobben mye enklere.
  •  Navngi lederskap komiteen. Hver tropp vil trenge noen form for voksen lederskap komité som hjelper guide å ha og kjøre den. Mennesker som må være på denne komiteen er den virkelige speiderleder, og 3:58 foreldre til potensielle speidere. I tillegg til disse menneskene, bør du også sørge for at du har nok fortjent badge "rådgivere" for å bidra til å melde seg ut på ferdighetsmerker. Alle som vil bistå i driften av Boy Scouts skal ha nødvendig opplæring for å sikre at troppen blir utført riktig. Denne opplæringen er vanligvis gitt for liten eller ingen kostnader ved lokal Scout Council.
  •  Rekruttere speidere. Begynn å rekruttere de faktiske speidere som vil være i din gjeng. Sett ut flygeblad og annen informasjon. Noen eksempler på hvor du kan annonsere i lokale skoler, kirker, samfunnet oppslagstavler ville være, og i bibliotekene.
  •  Organisere gjengen struktur. Gjengen i seg selv vil ha en slags "command" struktur som vil bidra til å sikre jevn drift skal ha. Dette er en kommando av speiderne selv, og er noe løsrevet fra styringsgruppen. Dette vil også elementer som kvartermester, Patrol Leader, Troop Leader, og assisterende Troop Leader. Hver posisjon vil ha separate ansvar og oppgaver, slik at enhver Scout utnevnt til disse stillingene har rett trening.
  •  Begynn å holde møter. Det eneste du har igjen å gjøre nå er å starte holder speidermøter. Disse møtene holdes konsekvent og på samme tid og sted så mye som mulig.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha