Organisert holde med Customer Relationship Management

 En Customer Relationship Management verktøyet kan du registrere og holde oversikt over dine kontakter. Sirkelen strategi kan hjelpe deg med å identifisere årsaken marketing prospekter. Men husk alle de kontakter og samtaler med dem ISNA € ™ t enkelt. Thatâ € ™ s hvorfor du trenger et sted å lagre sin status og hente denne informasjonen, rekord aktiviteter på oppsøkende, og oppdateringen hvis endres trengte ting.

 Det er mange gode CRM alternativer å velge mellom, inkludert online løsninger som lenker med sosiale medier. Uansett hvilken løsning du velger er opp til deg. Sage ACT! Vist i figuren nedenfor, er bare en CRM-løsning.


 Her er noen til å vurdere gratis eller rimelige online CRM alternativer:

 •  Mindre irriterende programvare har en gratis prøveperiode på 30 dager, og etter at $ 10 i måneden.
 •  Enkelt Sales Tracking er gratis så lenge du holder deg under 50 kontakter. Hvis youâ € ™ re en liten non-profit, kan være gratis versjon av det nok. Hvis ikke, er en full lading $ 15 per måned.
 •  Zoho CRM er gratis, med plass for opptil 100.000 dokumenter og tilgang for opptil tre brukere fra samme organisasjon. En profesjonell utgave tilbyr mer plass og et ubegrenset antall brukere for $ 12 i måneden.
 •  Hvis du ønsker en online versjon av Sage ACT !, kan abonnementsbasert Sage Connected Services være et godt valg for deg med tilgangsnivåer, alt fra gratis til $ 54,95 per bruker, per måned.
 •  Gjær er CRM løsningen for fans av sosiale medier. Det tiltrekker seg alle dine kontakter fra adresseboken, men også fra innboksen, Twitter, Facebook og Linkedin. Gjær er for tiden tilgjengelig for gratis.

 Hera € ™ s hvordan å gjøre mest mulig ut av din CRM løsning:

 •  Gi hver kontakt en indikasjon på at hans plass i sirkelen strategien viser.

   Dermed er det foreslått at du har en bedrift i Bulla € ™ s øyne en Prospect + label; et selskap i den andre sirkelen, et prospekt, og i den ytre sirkelen, en Prospect TBA.

   Disse er kun antydes etiketter. Komme opp med din egen. Men pass på at du forstår hva som gjør en forskjellig fra Prospect + TBA.

 •  Record alt.

   All kommunikasjon adressert til prospekt eller noen av informasjonen samlet må inkluderes. Visste du legge igjen en beskjed til utsiktene til en melding i dag? Opptak. Har du lest € ™ s nye produkt til en fersk nyhet om en potensiell companyâ? Lim historien eller koblingen i Prospecta € ™ s posten. Dette settet av informasjon kan hjelpe deg med å rette innsatsen med dette prospekt eller føre deg til en helt annen prospektet.

 •  La programvaren gjøre jobben.

   Påminnelser, kalenderoppdateringer, oppgaver og institusjonell hukommelse bør ikke være din bekymring. La programvaren gjøre disse kjedelige oppgaver på dine vegne.

 •  Spor framgangen din.

   De fleste kundeoppfølging programmer har oversikter som lar deg spore fremdriften for teamâ € ™ s til et mål, både i form av aktiviteter og inntekter. Hver dag kan du få en kort oversikt over hvor du står, bestemme hva som må gjøres, og generere en rapport for å få sjefen din. Et eksempel på et dashbord av Sage ACT! er vist i figuren nedenfor.


(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha