Organtransplantasjoner i Peru

Menneskehetens historie nevnt transplantasjoner fra Miracles of St. Paul og St. Damian og St. Cosme den første transplantasjonen av en nyre er utført, den kirurgiske teknikken er fortsatt kompleks, men opplevelsen er beriket kirurger, Sykehus har infrastruktur for å sikre suksess for det, farmakologi har medisiner for å sikre suksess for implantatet og unngå dødelig akutt eller kronisk avvisning, filosofi og etikk ikke protestere.

PERUANSKE REALITY

Kronologien i transplantasjoner i Peru begynner i august 1969 da Dr. Raul Romero Torres, utførte den første nyretransplantasjon, deretter mai 1972 tok han plass på hjertet, i november 1974 Bone Marrow, 1978 hornhinnen og i mai 2000 Liver utført av Dr. Jose Carlos Chaman Luis Espinoza Tudelano pasienter berørt med skrumplever av Laennenec, er disse operasjonene utføres hovedsakelig i Lima og i enkelte provinser, Peru helse var spesielt Leder institusjon innenfor institusjonene i Social Security i Sør- og Mellom-Amerika. Siste vanærende for tiden opptar plass i Transplantasjon statistikk i verden, selv om vi har pasienter som mengden transplantasjon ventelister, selv om vi har høyt kvalifiserte medisinske team for å kunne utføre operasjonene, selv Det er helseinstitusjon er forberedt på å utføre disse operasjonene.

ÅRSAKER

1. Det er en mangel på informasjon til publikum, selskapet er feilinformert i denne saken, det er myter, tro, mistro rundt dette gi Culture, så mye at i Peru der ... En donor per million innbyggere ! ... når verdensgjennomsnittet er 15, Chile, Argentina, Brasil for eksempel har et gjennomsnitt på 12-15 givere PMP.

2. Det er treghet tilstand, mangel på refleksjon av den politiske klassen, mangler en statlig politikk angående donasjoner og transplantasjoner, bare jobbet for det juridiske rammeverket sistnevnte er også en bakover kopi av spansk lovgivning.

3. Inertia av staten og dens organer, er ikke gratis, det kan være på grunn av de høye kostnadene Transplants mener, snakker for eksempel hundre tusen amerikanske dollar for Lever, Nyre for $ 25 000, pluss kostnaden av transplantert vedlikehold for hvert Lifetime, som forklarer dagens mediantes tiltak som Regjeringen vil søke å privatisere Social Security og gjennom dette privatisering kvitt livslang holde transplantert forårsaker dem til å kjøre sine utgifter for å overleve, priser som er dyre for de fleste, om ikke alle, Transplantert, som representerer en forseelse eller en dødsdom for dem som absolutt ingen land i verden er gjort.

4. Den virkelige eller skadelig Inertia favoriserer spredning av organsmuglere og eksistensen av svarte markeder der velstående mennesker kunne kjøpe organer og deres liv, staten har reagert kraftig straffe handel med organer, var det før TORT er nå en forbrytelse mot loven, men dette er ikke nok ... Konklusjoner kan stå overfor en ufølsomhet av den politiske klassen, som ikke føler smerte og sorg av hundretusener av enkeltpersoner og familier som er knyttet til dette problemet. Vi kunne stå overfor en klønete politiske klassen ikke innser dette kollektive ramaskrik av folk som går til urnene for å velge, turncoats, spise høns, babas, opprørende og andre. Vi kunne stå overfor en stat offer for kapitalismen og mot herskerne som har abdiserte til vill voracity nyliberalismens ment Trillion Society å spare mislyktes direktør og konkurs selskaper og nekter å finansiere store planer for utdanning og Informasjon til selskapet for å fremme en kultur for donasjon å gjøre oss gjenvinne tapte organtransplantasjoner i Amerika ... kanskje de innfødte i Amazonas eller bøndene Canchis Leadership ... kunne hjelpe ... Kanskje!

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha