Originale pendrives - Den teknologiske løsningen for å lagre informasjon og musikk

De Pen Drives er stor for overføring av viktige filer, presentasjoner, bilder, musikk, dokumenter og andre data fra en datamaskin til en annen. Eksterne harddisker er også å få mindre og større lagringsplass.

Derfor oppstår spørsmålet, hvorfor bruke en minnepinne? De Pen stasjoner tilbyr mindre lagringsplass og er rimeligere for dem som ikke trenger en stor plass som tilbyr eksterne harddisker.

De Pen stasjoner er generelt lett å bruke med plug-and-play-funksjonen aktivert. Mange programvareleverandører tenker å distribuere deres programvare på penn stasjoner. Mange programmer arbeidet startet fra en minnepinne. Du kan også bruke den til å starte datamaskinen. Derfor penn stasjoner beholde sin plass som en viktig lagringsenhet.

Forskjellige produsenter de siste årene har kåret sine Pen Drives med mange forskjellige originale navnene skaper forvirring blant forbrukerne. På grunn av dette, er Pen Drive også kjent som Pocket Drive, Thumb Drive, Jump Drive, USB Flash Drive, USB flash-minne, USB-minne, USB-minne og USB Memory Stick blant mange andre.

Vi kan ikke si om disse navnene er riktig eller gal, ett av navnene som forårsaker mye forvirring for kjøperne er begrepet "Memory Stick". Dette er fordi "Memory Stick" er et varemerke for Sony merkevare og er en type minnekort som brukes i elektroniske enheter fra Sony, er derfor et helt annet produkt, som ikke kan kobles direkte til datamaskinen eller USB-port laptop!

IBM opprinnelig oppfunnet Pen Drives i 1988 som et alternativ til disketter som er mye brukt i disse tider, men krevde en harddisk for svært begrenset lagring av 1 MB eller mindre. IBM aldri patentert disse penn stasjoner. IBM tildelt oppgaven med produksjon penn stasjoner til M-Systems, som faktisk eier patentet. Dermed er en minnepinne som en diskett i dag.

Den viktigste forskjellen er at de inkluderer mekaniske bevegelige deler som kan føre til at data som er lagret på den sårbare, er en Pen Drive solid state elektronisk enhet uten bevegelige deler på innsiden, noe som gjør det motstandsdyktig mot støv på en plate magnetiske felt og derfor er det mye tryggere som lagringsplass alternativ.

I tillegg kan Pen Drives holde mye, mye mer data enn platen, som vi sa før. I dag, penn stasjoner opp til 128 GB er i bruk. Dette er en mye større lagringsplass enn selv til en CD eller DVD data lesing, laste ned musikk og skrive data til en minnepinne er og vil være mye raskere.

USB-minnepinne er svært enkel å bruke og kan bæres i lommen. Du kan koble til en PC uten ekstra maskinvare. De tåler temperatursvingninger og kan holde data trygge i et par år. Derfor kan de brukes til å sikkerhetskopiere viktige datafiler og også.

Dele eller overføre dokumenter eller filer mellom datamaskiner er enkelt med denne enheten. De Pen stasjoner er allment tilgjengelig i dag på hvilken som helst datamaskin butikker eller offline. Så får en minnepinne hvis du ikke har en. Du kan finne en minnepinne svært nyttig for alle dine lagringsbehov.

Kilde: pendrives Originals - Den teknologiske løsningen for å lagre informasjon og musikk

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha