OSHA sikkerhetssele Spesifikasjoner

 Arbeidsplass faller er en rekke dødsfall på jobb hvert år. Bureau of Labor Statistics anslår at 677 dødsulykkene skjedde i bare høsten 2008. For å forhindre dødsulykker synker, sikkerhet og helse administrasjon har en rekke spesifikasjoner for effektiv sikkerhetssele som arbeidsgivere og arbeidstakere må følge.

 Komponenter

 En fallsikringssystem har mange komponenter, inkludert to ankerpunkt, belte eller sele, og stroppen. Sikkerhetsseler har to tilkoblingspunkter, ett for kroppen av arbeideren og den andre til et forankringspunkt. Kontaktene må være av smidd stål og har en korrosjonsbestandig belegg. Utgangspunktet for å forbinde sikkerhetsseler må være på midten av baksiden av bæreren. Lanyards kan ikke være mer enn 6 fot lang.

 Kriterier

 Effektiv sikkerhetssele og personlige fallsikringssystemer må kunne tåle et minimum bruddstyrke på £ 5000; sjekk produsentens spesifikasjoner for å kontrollere strekkfastheten av selen. Krokene og forbindelsespunkt enhetene må også være konstruert for å tilveiebringe en minimum strekkfasthet på 5000 pounds. Følgelig må ankerpunkter for sikkerhetssele også være i stand til å støtte en last på 5000 pounds per ansatt vedlagt.

 Begrensninger

 Hver ansatt må ha en egen vertikal livline. Arbeidstakere kan ikke få lov til å falle mer enn 6 fot eller treffer den med et lavere nivå enn hvis det skjer en ulykke. sikkerhetssele må tildeles den enkelte ansatte som er ansvarlig for kontroll og for å ta godt vare på sine egne fallsikringssystem. Hvis en komponent i et fallsikringssystem viser slitasje eller skade under rutinemessige inspeksjoner, bør den byttes ut umiddelbart, og de skadede delene må tas ut av bruk. I tillegg er sikkerhetsselen under belastning av et fall virkningen må inspiseres før den går tilbake til tjeneste.

 Viktig

 Disse spesifikasjonene for sikkerhetsseler er laget for å beskytte ansatte i tilfelle av et fall. Der fossen har potensial til å bli en morder, en fallsikringssystem forankret godt slitte og vil redusere alvorlighetsgraden av fall. Ledningene er festet til en sikkerhetssele vil bryte fall av en person gradvis i løpet av 3 eller 4 fot for å absorbere energien fra et fall. Ved slutten av et fall, arbeideren led liten eller ingen skade.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha