Oversikt over teknisk analyse i Day Trading

 En dag trader til å anerkjenne en trendgrafer kan bestemme hvor prisene er mest sannsynlig å gå til noen uforutsette hendelser kommer sammen som skaper en ny trend. Teknisk analyse er verktøyet som hjelper en dag trader å gjenkjenne disse trendene.

 Teknisk analyse er basert på antagelsen om at effektene prisene flytte inn og trender som disse trendene er gjentatt i tid. Informasjon om pris, tid og volum av en securityâ € ™ s trading kan plottes på en graf.

 Pakkene er mønstre som kan analyseres for å vise hva som skjedde. Hvordan har etterspørselen og tilbudet av en sikkerhets endring, og hvorfor? Og hva betyr det for framtiden tilbud og etterspørsel?

 Den grunnleggende element i teknisk analyse er en bar som viser høy, lav, åpen, og sluttkursen på et verdipapir for en bestemt dag.


 En bar indikerer høy, lav, åpne og lukke.

 I de fleste markeder, genererer hver dag en ny bar. En samling av barer, med alle sine forskjellige høye, lave, åpne og lukke poeng, er satt sammen i en større graf. Ofte en tomt på volum for noen bar går under det.


 Hera € ™ sa mye volum verdt innsatsen under en yearâ € ™ s av barene.

 Mange mønstre dannes i listene knyttet til fremtidige kursbevegelser. Tekniske analytikere bruke så mye tid på å se på listene for å se om de kan forutsi hva som vil skje. Mange tradere programvarestyresignaler når visse tekniske mønstre dukker opp, slik at tradere å plassere ordre tilsvarende.

 Teknisk analyse er en måte å måle tilbud og etterspørsel i markedet. Ita € ™ sa verktøy for å analysere markedene, har de ikke forutsi. Hvis tyde betydningen av dataene var så enkelt, ville alle være i stand til å tjene penger i markedene.

 Prisendringer

 Markeds observatører hevder effektiviteten i markedet hele tiden. I et effisient marked, er all informasjon om en sikkerhets allerede inkludert i securityâ € ™ s pris, så thereâ € ™ s ikke noe poeng i å gjøre noe forskning i det hele tatt.

 Noen aktører er villige til å gå så langt, men de medgir det punktet at prisen er den viktigste sammendrag av informasjon om et selskap. Det betyr at teknisk analyse, ser på hvordan pris endringer over tid, er en måte å lære om hvorvidt utsiktene til en securityâ € ™ s er bedre eller verre.

 Volumendringer

 Basen linjen viser hvordan prisen endret seg i løpet av dagen, men gi volum informasjonen forteller den andre delen av historien: hvor mye av et verdipapir som blir krevd til den prisen. Når etterspørselen øker, flere mennesker ønsker trygghet, slik at de er villige til å betale mer for det. Prisen forteller handelsfolk vet hva markedet; Volumet forteller dem hvor mange folk i markedet vet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha