På vent

Regjeringen er allerede snakker om det må være dialog eller samarbeid med regionale presidenter og ordførere for lokale myndigheter, som liksom vokser sammen til bygdesamfunnene til forutgående høring. Fordi ingen - for eksempel - husker navnet på den regionale presidenten i Puno og Cusco, men hvis du husker navnet på Aduviri. Jeg tror at dette er bra, fordi hvis ikke, ville de gjøre tungvint spørsmålet om forutgående høring, noe som til slutt ville utsette investeringer i landet.

Et annet problem er etableringen av "Macro regioner". For eksempel, den regionale presidenten i Callao, for ikke å bli med i Lima regionen, fordi han sier at de er forskjellige virkeligheter. Men realiteten er at du ikke ønsker å forlate kontoret fordi andre ord "ikke å la flasken." Også huske på at det er regionale myndigheter som tar anti gruvearbeidere og forordninger mot det, slik tilfellet av Puno og Cusco.

Fortsatt ikke den første sosial konflikt for denne regjeringen pauser. Vi venter på å se hva som kan skje. Det er heller ingen endringer av ministrene. Jeg tror at Susana Baca er det første som bør endres; fordi han sier at ingenting i verden vil slutte å synge. Zapatero til skoene dine. Jeg tror; at sosiale konflikter vil manifestere, som det er kjent hvordan budsjettet skal fordeles neste år. Sektorene som får mindre inntekt, vil være å hoppe. Å forvente det.

Regjeringen snakker om en "mobile stat" mener du? Mer byråkrati reiser rundt i landet for å kontrollere sine jevnaldrende? Så hvorfor flytte hele kongressen til Ica? For flere budsjettkutt for titanic bedriften, 300 000 til 200 000 nye såler såler; utgifter er fremdeles høy. Er 364 personer som reiser i to plan, 43 helikoptre og to 4x4 for en sterk politibeskyttelse. Disse pengene kunne brukes til ofrene for jordskjelvet, som fortsatt er uløst problemet. Enhver regjering, vil alltid ha sin metiditas etappe.

(0)
(0)
Tags
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha