Papir Juletre dekorere ideer

 Snarere enn å bruke en betydelig sum penger for å være i stand til funksjonen nye julepynt hvert år, kan du lage ornamenter på forskjellige typer papir. Enten du ønsker å integrere verk av dine barn i treet ornamenter eller lage selv, kan du gjøre utseende elegant og festlig treet, uten å sprenge feriebudsjettet på kjøpt juletre.

 Papir dekorasjoner for barn

 Hvis du har barn og ønsker å hjelpe dem med å opprette papirjuletrepynt, har du flere ideer å velge mellom. En enkel krans av vekslende røde og grønne papirstrimler vil gi sønnen din til å jobbe med et prosjekt som også vil bringe en følelse av prestasjon når de ser det ferdige produktet på treet. Løkke av en stripe av bygging papir inn i en sirkel, og deretter lime det. Vis ham hvordan å sette en annen stripe gjennom, noe som skaper en annen sirkel og collage også. Krans kan være så lang eller kort som han ønsker å lage den.

 Ellers kan barnet ditt lage hvitt papir snøflak å henge på treet. Hjelpe henne å brette et ark og viser hvordan å kutte figurer på papir, være sikker på å forlate forkant bøyd intakt på noen punkter slik at snøfnugg ikke faller fra hverandre. Når hun gjorde flere snøflak, kan hun velge å dekorere med lim og glitter, så kan du lage et hull og knytte et stykke bånd til å henge på treet.

 Elegant origami stjerner

 Et pyntet juletre idé retning dokumentet ungdommer eller voksne er å lage origami stjerner, som er oppnådd gjennom en enkel bretteteknikk. Nesten alle typer papir vil fungere for dette prosjektet, slik at du kan velge den glitrende gull og sølv, rød og grønn mønstre eller papir med tradisjonelle, slik som marsipan, kors og kroner. Du kan træ en nål med et fiskesnøre, bore et hull i toppen av stjernen og av loopen av linjen gjennom en kleshenger.

 Resirkulert gaveesker

 En annen ornament juletre papir lar deg resirkulere både papp og papir. Medisin eller pappesker smykker er på bunnen, og du kan vikle papiret rusk kaféer. Forme et stykke bånd i en bue, og knytte rundt "gave". Et annet stykke tape kan strekke seg fra boksen for å kunne klamre seg til treet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha