Parfyme for å se bra ut i ti minutter

Telefonen ringer, og meldingen vi har ventet på å høre på siste har kommet: "Jeg kom til å se på 10 minutter." Dermed begynner vanvidd av å prøve å være presentabel for ham på så kort tid. En ikke fortvile, her er noen nøkler som vil hjelpe oss å oppnå denne vanskelige oppgaven. Og innen de nødvendige elementer for å gjøre er å velge riktig parfyme.

Enhver kvinne som hevder å ha en gjeldende sett med klær for slike situasjoner: noe fancy, ikke for tilfeldig eller for formell. Hvis vi velger en galla klærne vi risikere å bli "too kledd", noe som gjør vårt potensial partener ser slurvete. Hvis du i stedet vi kledd for casually, kan vi skape et ugunstig bilde i hvem vi ser. Derfor er det nødvendig, spesielt hvis de er den første daten, velge en middelvei som tillater oss å være tonen for enhver situasjon.

Fottøy er en av de viktigste punktene for personlig bilde. Nøkkelen er å velge en passende par sko, gjør ikke vår avtale er en martyr. Eleganse og komfort bør gå hånd i hånd for å oppnå en avslappende opplevelse, men likevel være godt presentabel. For kvelden eller i løpet av dagen, vil en lav hæl sko være den ene. Om natten er det mulig å øke størrelsen av blokkene i noen få centimeter. Skoene alene kan være et sett av casual klær på enkelte anledninger er formell eller andre.

Ikke overdriv sminken. Prøv å se frisk, ikke sobremaquillada. For mye sminke kan være dødelig for dagens lys, men på kvelden kan gå ubemerket hen. Men alltid prøver å opprettholde en passende balanse bør gjennomgå med litt øyenskygge, bruk en svært delikat base, og en diskret leppe. Det vil være tid senere å ta ut "tungt artilleri".

Til slutt, parfyme, kanskje det viktigste tilbehøret. Parfyme er i stand til å skape i andre et minneverdig bilde, og et positivt inntrykk. Vær tro mot seg selv. Hvis du har en favoritt parfyme bruker den, er ikke tiden for å prøve nye ting. Påfør en liten mengde på underarmene og i den hule av halsen, det er alt. Definitivt ikke parfyme på håret eller klær. En parfyme bør ikke følge ilegges. Dette er hemmeligheten til riktig bruk av parfyme.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha