Parkering lover for funksjonshemmede i Florida

 Handikapparkering Florida gjør livet litt enklere for de som allerede har daglige utfordringer i livet. For å hindre at enkeltpersoner fra selvrettferdige å nyte disse mulighetene for mennesker med nedsatt funksjonsevne, og for å opprettholde orden i alt, har Florida handikappet-parkering lover. Disse lovene er diktert av Florida lovgivende forsamling.

 Tillatelse kreves

 For å bruke handikapparkering, må du ha et handikapp-parkering. For å få det, må du fylle ut og sende inn søknadsskjemaet HSMV 83039 på kontoret til en toller med betaling av lisensen. Du må også vise legitimasjon ved innlevering.

 Avgiftsfri parkering

 Hvis du har en parkeringstillatelse for funksjonshemmede kan du parkere gratis hvor som helst der meter. Det kan være begrensninger på hvor lenge du kan parkere der, avhengig av plasseringen.

 Parkeringskrav

 Ifølge Florida lov, har du lov til å parkere på parkeringsplasser utpekt som deaktivert hvis kjøretøyet viser en tillatelse eller lisens plate som indikerer at du er ufør.

 Andre tillatelser i USA

 Mobilitet tillatelse eller bilskilt fra andre stater som vises på et kjøretøy er gyldige i Florida.

 Enforcement

 Handikapparkering lover håndheves av myndighetene i staten, fylkeskommuner og kommuner på samme måte brukes til å håndheve andre lover og forordninger parkering. I 2009, om du parkerer ulovlig i et utpekt deaktivert parkeringsplass, kan du bli bøtelagt opp til $ 250. Hvis du bruker lisensen for en funksjonshemmet venn, slektning eller bekjent, kan du bli bøtelagt opp til $ 500 og få seks måneder i fengsel.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha