Penguins motvirke

Penguins motvirke
P. Dee Boersma biolog ved University of Washington, har brukt de siste 30 år på å studere nærmere pingvinene, flight sjøfugl slikt, men i stand til å svømme og dykke med stor evne selv i semi-frosset vann. Etter spore dem i 43 "hot spots" avl som i dag finnes på planeten vår, har det konkludert med at klimaendringene er alvorlig berører dem, og at situasjonen vil forverres i årene som kommer.
Det er mellom 16 og 19 arter av pingviner, avhengig av hvilket verktøy som er brukt til å klassifisere. De største bestander lever i Antarktis, Galapagosøyene, New Zealand og Patagonia Argentina. "Disse dyrene er voktere av det marine miljø, observere og forskere kan vite hvilke endringer opplever havene på den sørlige halvkule," Boersma sa. "Etter tretti år, vet jeg førstehånds hvordan pingviner er følsomme for miljøet, og har satt sammen mine observasjoner å forklare at vi har lagt inn en æra av enestående endringer på marine økosystemer," sier han i siste nummer av journal BioScience.
Olje: I tillegg til klimaendringer, pingviner møte en annen fiende. Ifølge Boersma, er oljesøl hevdet livet av 20.000 voksne og 22.000 barn hvert år.
Derfor anbefaler Boersma skape en ikke-statlig organisasjon dedikert utelukkende til å kontinuerlig overvåke og beskytte disse dyrene. "Livet lover å bli stadig vanskeligere for pingviner" advarer han.
The American Institute of Biological Sciences
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha