Åpnings to arbeidsbøker med samme navn

 Det er ikke uvanlig å ha to arbeidsbøker, som ligger i forskjellige mapper som har samme navn. Så du kan ha to mapper, en som heter "Year 2011" og en annen som heter "Year 2012." Begge kataloger kan ha en arbeidsbok fil med navnet

 Åpning et budsjett filer i Excel er enkelt. Hvis du prøver å åpne den andre budsjett fil mens den første er allerede åpen, vil Excel generere en feil. Den gjør dette fordi mange av de interne funksjoner som brukes av Excel forventer ikke en full bane for sin drift, men i stedet se etter bare navnet på arbeidsboken. Med åpne to arbeidsbøker med samme navn ville føre til disse interne funksjoner for å bli forvirret. Løsningen-ikke la Excel åpner den andre filen som har samme navn.

 Det finnes noen måter rundt dette, men. Den første løsningen er å ha en av de arbeidsbok filer eller endre navn på begge. I eksempelet ovenfor, vil du åpner en fil, vil arbeidsbøkene være i orden.

 Den andre løsningen er å ganske enkelt åpning av en andre kopi av Excel. Med andre ord, hvis du ønsker å åpne den andre budsjett-filen, gjør ikke gjøre ved å velge Åpne fra programmet. I stedet bruker Windows Start-menyen for å starte en ny forekomst av Excel. På grunn av måten hukommelse og program, blir behandlet av ingen forekomst av Windows Excel høyden av den andre er. Dette gjør at du kan få tilgang til ulike budsjett filer i hver av de forekomster av Excel.

 Det er en potensiell svikt når du åpner en ny forekomst av Excel. Hvis arbeidsbøker som åpnes automatisk når du starter Excel, kan du se en advarsel eller feilmelding når du starter den andre forekomsten av Excel. I de fleste tilfeller vil dette ikke føre til oppløsning i hvert fall ikke med, må du gjøre noen tester for å se om det er problemer tydelig.

 Excel tips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Excel trening. Dette tipset gjelder for Microsoft Excel 97, 2000, 2002 og 2003. Du kan se en versjon av dette tipset for Båndet av Excel finner du her: Opening To arbeidsbøker med samme navn.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha