Poesi hjerte

Poesi hjerte
Du kan forebygge hjerte- og karsykdommer som hjerteinfarkt og hjerneslag, gjennom poesi? Det var målet for "CardioPOEMAS, poesi på kardiovaskulær helse" konkurranse, organisert av Cardiovascular Research Center of Barcelona, ​​bare velge sine vinnere. Gjennom diktene er det å øke bevisstheten om hjerte-sunne vaner.
 "Etter spiser en stek, / høy fett og olje / I røyke en halv pakke, / og cognac, og var en fryd. / Så satte jeg rolig, / å se en god kamp / en pose chips, / av tolv øl bokser, falt / og snart sover. / Fettet av mine arterier / virket alvorlig ting ", skriver Luis Planer Jaen i diktet" The Liver ", en av de tre vinnerne med" Batega den cor teu "av Jordi Solé, Vic, og "Jeg sier dere hjerte til hjerte" av Barcelona Altamira Arcos.
 "Walk, trening, sterk rød, intens lyd, jevn rytme; / The juling kommer og stiger, du er frisk", skriver han parteAltamira Arcos.
Lina Badimon forsker, koordinator for denne handlingen, sier de har "positivt overrasket over kvaliteten på de deltakende verk og har ikke vært lett for juryen å velge vinner verk". "Med dette prosjektet ønsker vi å bringe samfunnet hjerte- og karsykdommer og dermed hindre dem," legger han til. Det har vært totalt 21 dikt fra ulike deler av Spania.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha