Problemer med Gorilla Glue

 Gorilla Glue opprinnelse ble introdusert i det amerikanske markedet i slutten av 1990-tallet ble oppdaget lim bruk på teak møbler i indonesisk produksjon. Det var over lim tilgjengelige i USA på den tiden og ble utviklet som et produkt som passer for det amerikanske markedet.

 For å møte ulike behov lim på det amerikanske markedet, utviklet familiebedriften Gorilla Glue selskapet flere produkter for spesifikke bruksområder. Produktspekteret omfatter Gorilla trelim, epoxy Gorilla, Gorilla super lim og Gorilla Tape.

 Ingredienser

 Original Gorilla lim er et polyuretan-lim, noe som betyr at den inneholder flyktige og giftige forbindelser som ligner de av alle de polyuretan-produkt merkevarer. Uretanprepolymeren er en kjemisk forbindelse forretningshemmelighet, og består av 40 til 50 prosent av Gorilla Glue. Polymerisk MDI utgjør de resterende 50 til 60 prosent, og er en blanding av 4,4'-difenylmetan-diisocyanat, isomerer og homologer.

 Søknader

 Opprinnelse Gorilla lim er kjent for sin evne til å binde ujevne overflater. Det er permanent for innendørs eller utendørs bruk. Når herdet, kan det lett bli pusset og malt eller beiset. Gorilla Glue begynner å gro når det kommer i kontakt med fuktighet og fukting av felles flater bidrar til en permanent vanntett.

 Selv om det kan brukes på de fleste overflater, inkludert metall, stein, tre, keramikk, skum, glass og mer, har Gorilla Glue funnet nåde snekkere. Fordi det er vanntett, det skaper et sterkt bånd på utendørs tre prosjekter som vil vare sesong etter sesong. Godt gjort sel og innstramming er nødvendig, som med alle trelim.

 Fuktighet i trykkimpregnert trevirke har alltid presentert problemer med stikker. Det samme fuktighet er faktisk en fordel når du bruker Gorilla Glue, fordi fuktighet akselererer helbredelsesprosessen.

 Vanskeligheter

 Gorilla Glue inneholder giftige ingredienser som avgir damp som ikke bør inhaleres. Gorilla Glue er brannfarlig. Hvis det brenner, kan farlige kjemiske forhold oppstår.

 Brukere rapporterer problemer med Gorilla Glue tørking i flasken etter én gangs bruk eller noen få bruker. Dette er på grunn av beskaffenheten av limet, som begynner å herde selv liten fuktighet og eksponering til luft.

 Dyr har vært kjent for å innta Gorilla Glue med katastrofale resultater. På grunn av at fuktigheten utløser bindingen og herdingen, vil klebemidlet bli inntatt skum og sveller inne i dyret og stivne. Det generelt kan ikke fjernes og er dødelig. Limet er rapportert å smake som peanøtter og lønnesirup og er attraktiv for hunder og katter.

 Løsninger

 Gorilla Glue Holdes vekk fra brann eller flammer. Hvis Gorilla Glue er i nærheten av en brann, vil sprøyte vann på det føre til skummingsvirkning av limet kur for en start, og det vil hovne opp. Farlige forbindelser kan produsere varme, inkludert damp isocyanat. de brannslokkings media bør være karbondioksid, pulver eller skum.

 Etter Gorilla Glue tykner i flasken, kan det ikke bli utvannet. Luft fanget inne i flasken vil føre til for tidlig herding start. Du kan unngå dette ved å plassere flasken oppreist etter bruk, slik at limet til å kjøre til å flyte. Deretter forsiktig på flasken inntil nivået av lim når dysespissen. Cap. Uten luft og fuktighet i flasken, må klebemidlet forblir friskt og brukbare. Lagring av flasken opp ned, og noen innesluttet luft vil herde det nederste laget i stedet for lim rundt tuten.

 Hvis Gorilla Glue kommer på huden din, anbefaler selskapet først med en tørr klut eller fjerne den, så kaldt vann og såpe, deretter bruker hudkrem. Ikke bruk løsemidler som fjerner oljer i huden og man følger limet mer. En pimpstein vil forsiktig sand vekk tørket biter av huden lim.

 Forebygging

 Hold Gorilla Glue forseglet og utilgjengelig for barn og kjæledyr.

 Noen blogger brukere foreslå oppvarming lim til hennes tynne, men selskapet fraråder dette. Helbredelsesprosessen kan ikke reverseres, og den nåværende oppvarming av brann og røyk.

 Bruk bare på godt ventilerte områder. Bruk vernebriller, gummihansker og gamle klær.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha