Professional Internett?

Er du en profesjonell eller en omstendelig i virksomhet på nettet?

Hvorfor jeg spør du?. fordi mange ganger, men de fleste av dem i gang mange aktiviteter, så indisier, nesten ved en tilfeldighet, det er suksesshistorier som forteller oss at visse arbeid utført noen på veien til suksess begynte circumstantially.

Men disse historiene er unntakene fra regelen, for å være vellykket i enhver bedrift, må du utvikle profesjonelt.

Nå, når jeg sier profesjonell, jeg mener ikke å universitetsutdanning, jeg mener aprofesar en aktivitet; det vil si å utvikle med tro og engasjement.

Lee bekjenne definisjoner nedenfor:

1. tr. Mosjon vitenskap, en kunst, et håndverk, etc.

2. tr. Undervisning en vitenskap eller en kunst.

3. tr. Frivillig trening noe og deretter vippe den. Bekjenne vennskap, mohammedanism.

4. tr. Tro, tilstå. Bekjenne seg et prinsipp, en lære, en religion.

5. tr. Føle en viss hengivenhet, helling eller interesse, og holde ut i dem frivillig. Bekjennende hengivenhet, hat.

6. forordet. I en religiøs orden bundet til å oppfylle løfter av deres eget institutt.

Visste du forstår hva jeg mener?, For å lykkes i enhver aktivitet, må vi utvikle profesjonelt, dvs. bekjenne, sette tro, hengivenhet og kjærlighet.

I internett business, hvordan profesjonalisere vi?, Som å utvikle de nødvendige ferdigheter.

Som enhver profesjonell, må vi gjøre oss i stand på den ene siden, og på den andre til å investere i nødvendige verktøy for å bekjenne vår virksomhet med den høyeste kvalitet og effektivitet.

Akkurat som en lege bruker på sine instrumenter, gjør mekaniker i hans verktøy eller kokken gjør hans kniver i en nettverksbygger har til å investere i å skaffe de nødvendige ferdigheter til å utvikle sin virksomhet på en profesjonell måte online internett verktøy.

Da jeg startet i dette yrket, circumstantially, tenkte å jobbe med internett, ble redusert til å sende e-poster til høyre og venstre, ble jeg en ekspert på spamming. Som jeg trente meg til å følge med folk med høyere kompetanse enn meg, kjøpe kurs og deltar på webinar, innså jeg behovet for å profesionalizarme å gjøre dette til en profesjonell aktivitet og derfra begynne å tjene som sådan.

Men på første tingene var ikke lett: verktøyene ble distribuert plattformer for Anglo markedet, og hver av dem med ulike leverandører, nivået av støtte for nybegynnere var virkelig nesten ingenting og endte opp avhengig "kurs for å utvikle bloggen din "De fleste av disse video kursene er opptak av hvordan transporter gjennom bestemt programvare for å installere en blogg, og er ikke at disse kursene er dårlig, problemet er at du trenger å bruke dem, og har utviklet visse ferdigheter, og hvis du ikke ender opp med å bli som å prøve å lese kinesisk.

På slutten tutorials er stor i sin essens, men er mye mer effektivt når du har en mentor for å hjelpe dem bak.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha