Programmer for lav inntekt Illinois eide biler

 En bil kan gjøre en forskjell for en travel familie. Eie en bil er lettere å pendle lengre avstander til arbeid, åpne et større område under en jobb søk. Ita € ™ s også lettere å få dagligvarer og kjøre andre ærend.

 CARS Departementet

 Bilene departementet Willow Creek Community Church programmet er rettet mot enslige mødre og mennesker som trenger transport. Programmet gir biler og bil reparasjon. Kjøretøyene donert til departementet og reparert og renset av en del av programa € ™ 90 til 100 frivillige.

 Arbeidsprogrammet måter

 Dårlig kreditt? Ingen kreditt historie? Arbeidsprogrammet måter bidrar til lav og middels inntekt familier i Quad Cities-området som har vanskeligheter med å få en bil lån fra sin bank eller kredittkort union. Programmet hjelper søkere til å revurdere sin økonomi og utvikle et månedlig budsjett. Godkjente søkere kan låne opp til $ 4000 for en betalingsfrist på to år med en hastighet på over 8 prosent rente.

 Deling bil programmer

 Trenger bare en bil av og til for shopping eller andre ærend? Deling bil programmer er tilgjengelig i mange byer som Champaign-Urbana, Chicago og Naperville. Ita € ™ s billigere enn å betale forsikring og vedlikehold av en bil ita € ™ s sjelden brukt. Brukere kan betale en årlig avgift, vanligvis mellom $ 35 og $ 50 pluss et bestillingsgebyr eller timebruk.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha