Prosjekter med treavfall

 Når det kommer til trearbeid, er ikke bare nyttig for god for hva du kan produsere gjenbruk av gamle stykker av tre, er det også en praktisk måte å holde arbeidsområdet rent. Enten du tre stykker er stor og praktisk formet eller liten og rar, sette dem i bruk gjennom resirkulering av skrap eller enkelt ved å gjøre nye og nyttige prosjekter.

 Stir Sticks

 Hvis de tre stykker er ganske stor, kutt maling rørepinner minst 12 inches lang, 2 inches bred og 1/4 tommers tykke ved hjelp av en båndsag, bla sag eller sag tabell. En klar tilførsel av pinner er viktig i en butikk som brukes for vanlig maling og maling blanding. Lag din egen fra skrap vil spare kostnadene ved å kjøpe ny og kast gammelt treverk.

 Mulch

 Mulch er en annen enkel måte å resirkulere skrapjern til noe nyttig. Bare send veden i en flismaskin til bruk som hage mulch. Gjør mulch bare med det som ikke har blitt behandlet med maling og lakk eller andre stoffer som kan inneholde kjemikalier som kan lekke ut i jord og skade plantene.

 Sammensatte paneler

 Håndverk kompositter er små tre håndverk laget ved å kombinere små biter av tre i et større rom, puslespill stil. Kompositt bord synes bedre når du oppretter en visuell variasjon med biter av forskjellige farger og teksturer og kuttet i små biter. Skjær små biter av omtrent en halv tomme, og deretter plassere dem på deres slutter og lime bitene sammen ansikt til ansikt med trelim. Bruk ferdige panel som du ville gjort for små tre håndverk, for eksempel helikoptre eller minnesmerke bokser.

 Birdhouse

 En funksjonell Bird kan fremstilles med en uvanlig form og konfigurasjon av avfall. Bruk skruer for å fikse noen brikker du har til å danne en base hul kube. Fuglene vil ikke klage på en uregelmessig formet struktur så lenge du gir dem et lite hull for klatring, og sørget for en bolig.

 Block Heiser

 Hvis du har korte, tykke skrap tre stykker, bruke dem til å øke eller stabilisere beina, tunge faste møbler som pulter, hyller og bord. Et tynt stykke tre, som et stykke kryssfiner, er bra for en liten mengde utjevning, deretter et tykt stykke tre, som et stykke av to-by-fire, faktisk kan stå i en finale i en savnet leg.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha