Proteininnholdet av forskjellige vegetabilske

Proteininnholdet av forskjellige vegetabilske

Selv grønnsaker er en matvaregruppe med tilsvarende egenskaper, finner vi mange varianter tilgjengelig for bruk på kjøkkenet, slik at de kan være preget av deres ernæringsmessige sammensetning og tips om helse i dag vil vise deg de forskjellige proteiner av grønnsaker.

Selv om grønnsaker er en god kilde til vegetabilsk protein, ikke alle gir like mye, slik at følgende tabell, der vi kan se innholdet i nærings per 100 gram forskjellige pulser:

Vegetabilsk proteininnhold ---
 Dyse korn - 20,8 gram
 Hvite bønner - 21,1 gram
 Gule erter - 23 gram
 Linser --- 23.2 gram
 Bønner --- 23,5 gram
 Svarte bønner - 25 gram
 35 gram Soya ----

Den klare vinneren i form av protein er soya, men vi må ikke glemme at han er også den eneste vegetabilsk olje, så i tillegg til å ha mer protein, inneholder mer fett enn andre matvarer i denne gruppen.

Den belgfrukt med lavere proteininnhold er mindre flatbrød, mens resten av grønnsakene blir innført på samme måte som strekker seg fra 21 gram til 26 gram per 100 gram matproteiner.

Men alle grønnsaker har betydelig bidrag av proteiner og så vi kan bruke dem i mange retter å legge disse næringsstoffene i glutenfri diett med ingredienser, grønnsaker og nesten ikke fett.

Ideell for vegetarianere som ønsker å legge til protein i kostholdet ditt, har du ulike alternativer å velge og bruke sine næringsstoffer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha