Quebec søker colombianske fagfolk

Canada, og spesielt Quebec, er et av de landene som oppfordrer lovlig innvandring, for dette, Québec Immigration Office i Mexico sendte en av sine rådgivere for å holde foredrag i landet for innvandring prosessen til nyutdannede, teknologer og colombianske fagfolk. "Vi gjør opprykk i Colombia fordi colombianere spesifikt reagerer meget godt til opprykk til Quebec, er det en veldig god colombianske samfunnet der, om 25 000 til 30 000, i hele provinsen og colombianere er integrert godt samfunnet ", sier Jennifer Fortin, minister for Promotion of Immigration of Quebec i Meg, religion og berømmelse av gode arbeidere som vi colombianere." colombianere er anerkjent som mennesker som jobber hardt, så får det og har dette ryktet som står foran dem, som hjelper mye, "sier Fortin.

Disse forhandlingene ble gitt i de største byene i landet hovedmål er at folk vet hvordan de skal videre i prosessen og unngå rådgiver, er Jennifer Fortin avgjørende som å si "vi ønsker ikke å gå til å betale mer penger koster prosedyrer "sikret innvandring prosessen er basert på en opphopning av poeng, er det nødvendig forutsetning at søkerne minst være high school nyutdannede. Blant de evaluerte aspektene er arbeidserfaring, type og utdanningsnivå og alder.

Det er en liste over yrker som gir en høyere poengsum enn andre, hvis yrke er ikke på denne listen kan fortsatt gjelder, er det en begrensning som med den føderale Canadá.El offisielle språket i Quebec er fransk, på grunn av dette folk som ønsker å gjøre prosessen må ha et minimum av fransk er på B1 og B2, at fordi intervjuet gjennomført til søkere er en liten del fransk og engelsk.

Søknader kan gjøre dem enkle eller gifte folk, for det første resultatet som skal oppnås er 55 og par må ankomme 63

Prosessen tar omtrent et og et halvt år. Tid til å intervjue er omtrent ett år og seks måneder er den tiden det tar Canada for å vurdere kriminell og sikkerhet bakgrunn og verifisere helsetilstand, inn i siden Innvandringen til Québec kan gå videre prosessen uten mellomledd som ikke er nødvendig for dette trinnet i livet ditt.

Fra: Money Magazine

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha