Quicken 2012 fungerer for et aksjeselskap?

 Sure. Men her er det som er unikt - minst fra perspektivet til en regnskapsfører - om et selskap. I tillegg til eiendeler og gjeld, må et aksjeselskap ofte oppdage eller holde poster, egenkapital.

 Egenkapital omfatter mengden av folk som opprinnelig betalte for sine aksjer, og inntjeningen i selskapet har beholdt, akkumulert omsetning for inneværende år, og noen ganger andre ting også.

 "Ugh", er du sannsynligvis si til deg selv. "Ugh" er riktig. Bra for egenkapital i et foretak er mektig komplisert noen ganger. Det er så komplisert, faktisk, at Quicken ikke kan holde styr på et aksjeselskap egen egenkapital.

 Husk noen - sannsynligvis dårlig regnskapsfører - med jevne mellomrom trenger å beregne din egenkapital.

 Heldigvis, finansiell informasjon som gir du samler med Quicken, i rå form, mye av den informasjonen som trengs av dårlig regnskapsfører til å gjøre ting manuelt.

 Hvis din bedrift har en omsetning på $ 250 000 per år eller mer eller besitter eiendeler som totalt $ 250.000 eller mer, må du ta en balanse med dine skattemessige formål.

 Quicken er ikke veldig bra om å lage bedrifts balanser - eller i det minste den slags balanse som må sjekke med selvangivelsen. Følgelig, som bedriften vokser, slik at inntekt eller formue lik eller større enn $ 250 000, vurdere pensjon oppgradering til Quicken og Quickbooks.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha