Rødvin mot en stillesittende livsstil

Rødvin mot en stillesittende livsstil
Øvelsen kan "tjene" i en flaske ... vin. En antioksidant stede i store mengder i druer og i rødvin, hindrer resveratrol kroppen de negative effektene av et stillesittende livsstil, ifølge en amerikansk studie publisert i tidsskriftet FASEB Journal.
 Vitenskapelige undersøkelser utført ved å underkaste en gruppe rotter til en stillesittende miljø ved suspendering av halen for å begrense bevegelse. En gruppe fikk resveratrol. Gnagere, naturligvis, begynte å lide redusert muskelmasse og styrke, genererer insulinresistens. De hadde også et lavt mineral og svake bein. Men tar revestratol gnagere, til tross for lite fysisk bevegelse, at de ikke utvikler negative konsekvenser.
 "Det er overveldende data og informasjon om hvordan menneskekroppen trenger fysisk aktivitet, men for noen av oss, å ha denne aktiviteten er ikke lett," sier Gerald Weissmann, sjefredaktør for magasinet, med henvisning til astronautene gjennomgå vektløshet, eller ingen syke mennesker tvunget til å flytte fra sengen under hans rekonvalesens, og selv arbeidere som tilbringer mange flere timer enn anbefalt sitter på kontoret. "Resveratrol er ikke en erstatning for trening, men det kan minske forverring til den enkelte kan få flytte," Weissmann til.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha