Regler § 8 programmer

 § 8 boliger er et føderalt program for å gi rimelige boliger for familier med lav inntekt. Programmet subsidierer en del av den månedlige husleien, avhengig av inntekt. Programmet for artikkel 8 er populært og det er ventelister for øvrig med konkrete retningslinjer som bestemmer din posisjon på listen.

 Valgbarhet

 Kvalifiserte søkere må være en amerikansk statsborger eller ha en gyldig innvandring status. Personer som er 62 år eller eldre, er funksjonshemmet eller er del av en familie kan søke programmet. Søkerens inntekt må ikke overstige 50 prosent av medianinntekten for utleiestasjon. Dokumentasjon av familiens størrelse, eiendeler og inntekter er nødvendig for alle søkere.

 Krav

 Hus og private leiligheter er akseptable i punkt 8 i reglene. Dersom eiendommen eies av Public Housing Authority, må søkeren bli informert om at de har rett til å velge en annen type bolig. § 8 boliger må oppfylle PHA standarder for helse, bygg og sikkerhetsmessige standarder innenfor sin jurisdiksjon. Offentlige, indiske høyskoler og boliger og anlegg av helsetjenester kvalifiserer ikke som § 8 boliger. Et minimum 12 måneders leieavtale er også nødvendig.

 Ansvarsområder

 § 8 program begunstigede må gjøre full og rettidig betaling av resterende del av den månedlige leien. Bolig for hvor mottakeren mottar støtte må være deres permanent opphold. § 8 vouchers kan ikke overføres til en annen person, og at bolig ikke kan fremleid. Bedrageri, av noe slag, kan føre til oppsigelse av bilaget. Voldelig eller aktivitet knyttet til narkotika er også betyr opphør av det gode.

 Flytting

 Section 8 subsidier kan overføres til en annen bolig som den innledende 12-måneders leieavtale er utløpt, og mottakeren er fortsatt kvalifisert for programmet. PHA skal informeres før flyttingen og det nye hjemmet må oppfylle standardene for PHA.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha