Regler dødsattest

 En dødsattest er lovlig bevis for dødsfallet til en persona € ™. En dødsattest er utstedt etter et dødsfall av behandlende lege. Det er ansett som viktig, fordi det er nødvendig å kreve forsikringsprodukt, og for oppgjør av eiendom og andre arv. Det er også nyttig fordi det tillater Persona utløpt ektefelle € ™ s gifte seg igjen. Når legen utsteder et sertifikat oppført dødsårsaken, blir sertifikatet tilhører Vital Statistikk Riks stateâ € ™. Forskrift eksisterer vedrørende utstedelse av en dødsattest for legen leverer og familiemedlemmer som trenger å få det.

 Regler for utstedelse av en dødsattest

 En fastlege eller lege på sykehuset der pasienten utløper skal utstede så snart som mulig en dødsattest fordi en forsinkelse kan føre til manipulering av poster. Risiko utsetter dødsattest inkluderer muligheten til å prøve å oppmuntre til en lege for å bidra til å dekke et drap eller selvmord, eller for å skjule bevis i forbindelse med et mord eller selvmord. En forsinkelse kan også føre til vanskeligheter med å etablere dødsårsaken. Hvis en person er fryktet døde i en naturkatastrofe, må en lege skrive hele sertifikatet i nærvær av og i samråd med familien.

 Regler for å få en dødsattest

 Dødsattester må innhentes fra ditt lokale kontor for Civil Status. Selv om reglene for å få en dødsattest varierer fra en tilstand til en annen, er det generelle kravet om at du må gjøre en forespørsel skriftlig eller ved personlig fremmøte. Forespørselen skal angi arten av ditt forhold til den avdøde og den grunnen som sertifikatet blir forespurt.

 Detaljerte krav for å få et sertifikat

 På Office of Civil Status, må noen detaljer gis før sertifikat utstedes. Når du ber om et sertifikat, må du angi plasseringen og dødsdato. Annen informasjon som kan være nødvendig for å finne en dødsattest inkluderer navnet på deceasedâ € ™ juridiske og offisielle, og et førerkort og andre saksdokumenter som etablerer bevis på ditt forhold til avdøde. Med søknaden og dokumentene, hvis du gjør din forespørsel på mail, du vanligvis må inkludere en selv-adressert frankert konvolutt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha