Regler kredittkort kvitteringer

 Det er mye sensitiv informasjon utveksles ved transaksjoner med kredittkort, og det er derfor rettferdig og nøyaktig Credit Act 2 003 transaksjonen ble opprettet. En del av FACTA regler inkludert på denne type kredittkortinformasjon kjøpmenn ble pålagt å skrive ut og gjemme på transaksjons kvitteringer. The Federal Trade Commission og føderale virkemiddelapparatet har kompetanse i gjennomføringen og anvendelsen av Facta.

 Elektroniske kvitteringer

 Under Facta, er alle tradere som kreves for å avkorte kontoinformasjon angitt på kvitteringer skrives elektronisk for kjøp gjort med et kredittkort. Ikke mer enn de fem siste sifrene i kredittkortnummer kan vises på bestillingen din. Resten av tallene skal slettes og er ofte representert på slip av stjerner. Dette er gjort slik i tilfelle hvor et mottak er mistet eller stjålet, kan den personen som kommer i besittelse av den ikke bestemme resten av tallene og bruke informasjonen for ulovlige transaksjoner kredittkort.

 Håndskrevne kvitteringer og Avtrykk

 Når et manuskript forhandler utsteder en kvittering eller en kopi av kortet for en transaksjon med kredittkort, er det ikke nødvendig å avkorte kort nummer. Dette er fordi selgeren må bruke skriftlig informasjon for å behandle betalingen på et senere tidspunkt. Dessuten gjelder avkutting regel bare til kopier av en kvittering gitt til kunden på salgsstedet. Transaksjonen poster som er holdt av selgeren trenger ikke å sensurere alle kredittkortopplysninger.

 Annen kredittkortinformasjon

 Et mottak av kredittkortet må også fjerne utløpsdatoen for kredittkortet. Kortet verifisering verdi koden på baksiden av nær signaturen området kredittkort er ikke tillatt å vises på kvitteringen, slik som CVV nummer ikke er nødvendige for i butikken transaksjoner. Den typen kort, for eksempel Visa eller MasterCard, og navnet på innehaveren av kortet kan skrives på kvitteringen, men er ikke nødvendig informasjon.

 Ytterligere informasjon som kreves

 En kortholder må signere en kopi av fakturaen som skal beholdes av handelsmann, men det er ikke nødvendig å signere sin egen kopi. I tillegg må en kvittering viser forhandlerens navn og adresse og telefonnummer. En liste over objekter som er kjøpt og deres priser med alle gjeldende skatter må inkluderes, samt dato, klokkeslett og kjøp transaksjonsnummer må sendes i tillegg.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha