Religiøse bryllup

I verden kan du presentere en rekke religioner og deres tilhengere, noe som fører mange mennesker går til en bestemt religiøs seremoni for ferdigstillelse av bryllupet ditt i den type omsorg som de har religiøse overbevisninger, som gir vei å snakke om religiøse bryllup og dets ulike manifestasjoner.

• Blant de ulike mulighetene for religiøse bryllup, er en velkjent slags ortodokse bryllup, der hovedfunksjonen som følger med slike seremonier gjentas hver rituelle eller formelle krav ved tre anledninger, så hvor velsignet ringene må være opp til tre ganger, bør kronene dette stede i hodene til brudeparet byttes og gjenta en slik utveksling på 3 anledninger, akkurat som drikke cup som bruden og brudgommen må gjennomføres 3 Noen ganger munnen å drikke væsken den inneholder, og ved slutten av utbyggingen av seremonien paret må gjøre 3 runder rundt alteret.

Bruken av kroner er en union, som forener sjelene til paret, siden begge kronene er koblet sammen med en løkke; Under seremonien kronene er plassert på alteret på et brett som inneholder kufeta, dvs. søt mandel og ris som symboler på velstand for de konger som sams et rike med sin familie.

• Fortsetter med temaet for religiøse bryllup og ulike typer måter du kan utføre, det gir vei til det jødiske bryllup, modalitet som har utvikling ledsaget av en baldakin av silke og som er lagt blomster og brudgom De må plasseres under kalesjen, som symbolet på etableringen av et hjem og stedet der du bor; etter å ha blitt plassert under kalesjen og resitasjon av ord Rabbi, gir brudgommen en giftering til bruden og dette gir en tallit, deretter motta 7 velsignelser.

I løpet av alt dette, må være til stede et glass vin, som på slutten av seremonien bruden og brudgommen drikke, før han ble omsluttet av brudgommen på en serviett, og må gå på høyre fot, som er en symbologi, som søker å huske på ødeleggelsen av tempelet i Jerusalem, selv i tider med glede.

• En annen religiøse bryllup, bryllup er protestantiske, hvor mange begrensninger er presentert i form av musikk, bruk av stearinlys, bilder, videoer og selv i de dagene der de kan utføre denne slike seremonier, siden du bare kan feire på søndager; i resten av komponentene vi kan si det er en seremoni som foregår omtrent som den katolske bryllup.

Dette er bare noen av de religiøse bryllup, men det er mange andre, siden hver type religion driver en annen type feiring.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha