Repossession lover i North Carolina

 North Carolina lov gir kreditorene rett til å ta besittelse av ulike elementer som forbruksvarer, biler, møbler og maskiner når en kjøper har blitt betalingsudyktig. Mens eiendommen er vanligvis overtatt av foreclosure handlinger som gir mange gjerder eiere, kan oppgangen fortsette umiddelbart uten forvarsel på en forbrytelse.

 Kontraktsrettsmidler

 I North Carolina kjøp og salg avtale mellom kjøper og selger vil inneholde de rettigheter og rettsmidler for partene. Nøye vurdere de dokumentene som ble undertegnet når du kjøper for å se hva rettsmidler er tilgjengelige eller krav. For eksempel kan en kjøpekontrakt tillate en gyldighetsperiode på en standard. Hvis et element er overtatt i utsettelsesperioden, kan en slik utvinning være ulovlig.

 Dessuten må de fleste varer kontrakter i samsvar med lov temperament detaljsalg av North Carolina, som er fastsatt i kapittel 25A i North Carolina Code. Gjennom vilkårene i kontrakten for å sikre at avtalen er i samsvar med statlige lover.

 Kontakt utlåner

 Långivere vanligvis ikke ønsker å returnere en vare. Recovery er lang og kostbar. Når en person faller bak på betalinger, er det alltid lurt å ta kontakt med utlåner for å se om en annen ordning kan gjøres.

 Deknings rettigheter kreditorer

 Når en kjøper savner en betaling, i North Carolina tillater kreditor å umiddelbart returnere produktet med mindre det er noen kontrakts beskyttelse. For en leid eller finansiert kjøretøy, unnlatelse av å opprettholde Bilforsikring gir en kreditor med grunner til å ta tilbake bilen, fordi ikke å ha forsikring utgjør et vesentlig mislighold av kontrakten.

 Så lenge ingen fredsbrudd skjer, kan en utlåner gripe din eiendom for utvinning og uten forvarsel.

 En kreditor kan kreve full betaling. Dersom betaling ikke skjer, vil selgeren da auksjonere bort eiendommen. Dersom eiendommen selges for mindre enn verdien av notatet, har långiver rett til å kreve differansen av den opprinnelige kjøperen, i tillegg til refusjon av repossession kostnader. North Carolina tillater ikke lønns garnishments, slik at en kreditor kan søke en sivil dom og en lien mot en debitor.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha