Respektere våre behov = Vekst garanti.

Når helse på alle nivåer er det en unik og effektiv måte: å respektere mine behov. Lær mer om dette her.

Hvordan Trenger arbeid:

Trigger følelser er behovene som vår natur fungerer som følger: Vi oppfatter miljøet gjennom våre fem sanser på den tiden trodde eksempel melder seg: Det er varmt, så kommer Ex følelsen: Jeg føler ubehag og deretter kommer behovet Eg vil ha sikret oppdatere meg klar over behovet for å iverksette tiltak for eksempel: Jeg får vann, åpne vinduet, jeg tar min sekk, etc. Hvis jeg oppfylle mitt behov gjennom handling så kommer en følelse av positiv energi som kan være velferd, glede, tilfredshet, ro, etc. eller hvis jeg ikke fylle opp kommer også en følelse av negativ energi vil være ex. ubehag, sinne, misnøye, etc.

Det så følelser av naturen eller positiv cathexis som er det som fører meg til min vekst, min kjøretur og følelser av negativ energi eller cathexis som ikke bærer meg, men jeg stakk min vekst.

Typer behov:

Finnes:

* Fysiologiske eller overlevelse behov.

* Psykologiske behov og

* Trenger foreldet eller introjected.

Etter å ha alle disse behovene forteller oss at vi er i live, bare at du må være oppmerksom seg våre behov er ekte og naturlig organismic eller uvirkelig eller unaturlig, introjected.

Royals, naturlig og organismic er: Spise, drikke, puste, kast, husly, sex, avslapping, hengivenhet.

Psykologisk er: Utvikling, betydning, sikkerhet, hengivenhet, følelse av tilhørighet, frihet og kommunikasjon.

Utenom disse andre behov det er ikke ekte er unaturlig, er internalisert eller lært og vi bære konstant misnøye ahem. : Power, kontroll, avhengighet, "være god", "bør", etc.

For å skille behov introjected organisme organismic ikke tilfreds er at når det er misnøye ikke har ressurser til å møte dem, det er stiv satisfactor og dens opprinnelse er mental "roll".

Som du vil innse når vi har all denne bevisstheten kan bruke mye energi og tid til å møte behov som ikke er reelle, og at etter mye innsats for å få dem vil vi forlate misfornøyd, frustrert og tom.

To store teknologier for å dyrke selvbevissthet om våre behov er kundalini yoga og Gestalt psykoterapi.

Ved Heloise Chavarria

Om forfatteren :. Dr. Heloise Chavarria er ekspert i Gestalt Psykoterapi og kropp, Kundalini Yoga lærer. Det har hjulpet hundrevis av mennesker til å løse sine stress og angst samt dårlig ytelse av livet. For å lese mer av hans artikler som tillater deg å ha mer informasjon om hvordan du kan fikse alt dette besøket:

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha