Ressurser for straffede

 Ved løslatelse fra fengsel, dømt kriminelle har ofte problemer med å få reacclimated til samfunnet. Dette er i stor grad på grunn av holdninger som er utviklet mot dem. De på prøvetid eller prøveløslatelse må ofte stole på sine offiserer for hjelp til å finne en jobb eller bolig. Men en rekke ressurser finnes til de straffede, alt fra non-profit til offentlige programmer.

 Passage Hjem

 Verten Passage programmet ligger i Raleigh, North Carolina, og kan skryte av "gi folk en hånd opp og ikke en hånd." Passage Hjem dannet i 1991 og er klassifisert som en non-profit organisasjon basert på tro. Av de fire programmer i organisasjonen, boligtjenester og støtteprogram tilbyr et program spesielt for kvinner som har blitt dømt for forbrytelse forbrytelser. Takket være "reentry Program Hus Harriet," er kriminelle kvinner tilbudt opp til 24 måneder med bosted i tillegg til sysselsetting assistanse, foreldre klasser og hjelp til å finne permanent bolig. "House Program reentry Harriet "ble hyllet for sin tjeneste i 2009 av National Association of Criminal Justice.

 Passage Hjem
 712 W. Johnson St.
 Raleigh, NC 27603
 919-834-0666
 

 Reentry

 Reentry er oppkalt etter den reentry program, et agentprogram mellom det amerikanske Department of Justice Prisoner. Under dette programmet, er midler bevilget til statene for en rekke tjenester som vil hjelpe kriminelle tilbake til sine lokalsamfunn og leve et bedre liv. Siden midlene er gitt til hver stat, avgjør hver stat hvordan pengene skal brukes. De fleste stater bruker finansiering av investeringstjenester, narkotika og rusmisbruk rådgivning, mentoring tjenester og medisinske tjenester. I tillegg er statlige programmer rettet mot bestemte aldersgrupper, med mange programmer rettet mot ungdomskriminelle. De som trenger hjelp kan kontakte deres tilstand parole eller korreksjoner avdeling.

 US Department of Justice
 950 Pennsylvania Ave. NW
 Washington, DC 20530
 202-514-2000
 

 Fortune selskapet

 Ifølge nettsidene sine, eksisterer Fortune Society for å gi de som har blitt fengslet for forbrytelser eller forhold som en mulighet til å bidra positivt til samfunnet. Siden 1966 har organisasjonen gitt en rekke boliger skolefritidsordning, helse og råd for å hjelpe domfelte kriminelle funksjon og gjør bidrag til samfunnet. Fortune Academy, som ligger i Harlem, New York, gir residens for domfelte kriminelle hjemløse. Som et krisesenter, er akademiet komplett og gir måltider, støttegrupper og en datalab. I tillegg er mange straffede smittet med sykdommer som HIV / AIDS. Fortune Academy tilbyr saksbehandling, oppsøkende og behandling. Mange kriminelle motta tjenester kort tid før sin utgivelsesdato. Til slutt gir organisasjonen ESL og GED utdanning av interesserte dømt kriminelle. Organisasjonen hevder å ha gitt pedagogiske tjenester til mer enn 300 kriminelle i 2009.

 Fortune Society
 29-76 Northern Blvd.
 Long Island City, NY 11101
 212-691-7554
 

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha