Året av bærbar elektronikk

Året av bærbar elektronikk

Dette er året for elektronisk tilbehør, spesielt smarte klokker. Samsung, Sony, LG, Motorola, Apple ... alle presenterte sine berøringsskjerm leddet. Akilleshæl av disse gadgets er like mye deres mangel på autonomi i beste fall, må batteriet lades hver to dager- som den lille størrelsen på panelet.

Blant de mest omfattende og prøvde seg på Samsung S Gear: Korean tilbudet en buet og ergonomiske to-tommers skjerm manipulere med letthet alle sine funksjoner.

Men alt tyder på at disse enhetene er bare et forskudd. Med dem kommer en ny kategori av møller som er integrert i klær og tilbehør som vi slitasje. Vi begynte å se caps med musikk -Archos- miniboxes handling -Panasonic- engasjere øret eller briller klar. Hvem har ikke hørt om Google Glass? Selv politikere posere med dem foran journalister til å late som de er til å vare.

En annen enhet som livet er å tilpasse seg skiftende tider er kameraet. Beste telefonene lar deg ta bilder og spille inn video med en mer enn akseptabel kvalitet, og peker til vannlinjen av kompakt klassiker. Å holde valgmulighetene, produsenter tilbyr oss tilkoblede modeller, klar til å dele bilder og videoer umiddelbart.

Og blant de tusenvis av gadgets som er født og dør, er det verdt å merke suksessen av renhold roboter. Når de dukket opp i 2002, ingen trodde at denne typen flygende tallerken kan ende vanlige koster og støvsugere. I dag finner vi mer enn ti millioner av enhetene i hjem over hele verden.

Mer ny teknologi i vår Special High Tech & Gaming. Du kan lese nummer 403 svært interessant.

Hvis du ønsker å få denne saken, be om et abonnement eller laste det ned via iPad app i App Store. Du kan også kjøpe den fra Zinio eller Kiosk og mer.


Og hvis du ønsker å motta hver måned bladet veldig interessant i postkassen din, går våre plass abonnementer.

(0)
(0)
Tags
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha