Rettigheter noncustodial foreldre til skolen informasjon

 Rettssystemet oppfordrer barn av skilte foreldre å opprettholde relasjoner med begge foreldrene, selv når en av foreldrene har foreldreretten og den andre har samværsrett. Blant rettighetene til ikke-frihetsberøvelse foreldre til frihet er retten til informasjon om barnets utdanning.

 Federal Law

 Den føderale regjeringen beskytter rettighetene til personvern elever og foreldre i de rettigheter til utdanning og familien. Loven gjelder for alle skoler som mottar føderale midler til utdanning. Loven sier at begge foreldre har rett til å se alle skole poster som tilhører studenten. Disse rettighetene blir overført til etter videregående student eller 18 år.

 Skolepolitikk

 Gitt forekomsten av skilsmisse og forvaring problemer, bør de statlige og lokale skolestyrer har retningslinjer på plass angående utlevering av skolen for ikke-frihetsberøvelse foreldre til frihet. Disse retningslinjene vil kunne gi en kopi av skilsmisse resolusjon og ID må fremvises før informasjonen er gitt ut. Hvis skolen tjenestemenn er bekymret for legitimiteten av dokumenter som presenteres, skilsmisse poster er registrert hos fylket.

 Noen skolekretser kan tillate kopier av nyhetsbrev og andre rapporter som skal sendes til noncustodial forelder. Skolen kan kreve et gebyr for å dekke fraktkostnadene.

 Skilsmisse rekkefølge

 Skilsmissen Bestillingen må spesifisere i detalj hvilke dager og timer med besøk, og evnen til ikke-omsorg foreldre til å delta på skolens aktiviteter, sportsaktiviteter for barn og andre aktiviteter. Juridisk standardtekst som "rimelig tilgang" er for vag og utilstrekkelig for å dekke de viktigste områdene. Rekkefølgen bør spesifisere at skolen og medisinske journaler må gjøres tilgjengelig for den ikke-fengselsstraff overordnede.

 The Parent informasjon

 En ikke-omsorg foreldre som bor innenfor virksomheten kan sette opp en avtale med læreren til barnet, spesielt hvis barnet er i de lavere karakterer. Det bør gi kontaktinformasjon i tilfelle det ikke er oppført som en nødtelefon. Den ikke-omsorg foreldre har rett til å delta netter vende tilbake til skolen, og begge foreldrene må forbli sivile hvis de kjører inn i hverandre.

 Foreldre interferens

 En omsorg foreldre som velger å forstyrre eksmannen besøksrett kunne prøve å hindre den andre av foreldrene fra å besøke barnet på skolen eller få den informasjonen den overordnede rett. Den av foreldrene kan forstyrre forteller rektor eller lærere som den andre forelderen har ingen rett til å besøke eller motta informasjon. Noncustodial forelder kan avverge slike forstyrrelser ved å presentere skolen med skikkelig dokumentasjon.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha