Rimemidtbryllupsfeiring ideer

 Dekorasjoner kan spise opp mye av et bryllup budsjett hvis du ikke har planer for rimelige alternativer. Rimecenter kan være like kostbart som formelle og festcenter. Sett sammen et kjernepunkt som ikke blåse budsjettet, men likevel fullføre bryllupet farger, tema, stil og personlighet.

 Blomster

 De fleste dyre bryllup center inkluderer blomster. Billigere alternativer kan du inkludere blomster i dine sentre uten å bruke en liten formue. For eksempel bruker friske blomster fra egen hage eller en rabatt butikken og sette alle arrangementene selv. Plukke ville blomster for et enkelt bryllup, tilfeldig eller land. Spør din blomsterhandler å bruke lokalt dyrket blomster som er i sesong hvis du ikke ønsker å sette arrangementene sammen.

 Samle tilfeldige vaser og potter å bruke som beholdere, hvis du ikke har noe imot å mikse og matche. MAS glassene er et alternativ som er relativt billig og kan brukes til andre ting etter ekteskap. Kjøpe enkle vaser i bulk på rabatt butikker eller bekrefte bryllup forum at mange bruder selge sine elskerinner etter at deres ekteskap.

 Spiselige sentre

 Fyll glass vaser eller store beholdere med hele sitroner, lime, druer eller epler hvis frukten går med ditt bryllup farger. Sitroner eller lime Skiver av arbeid, så vel. Bruk oransje og hvite gresskar og andre høst frukt hvis bryllupet er planlagt for høsten og fargene jobbe med fargepaletten.

 Lag en fargerik utstilling av godteri i forskjellige størrelser og former-apoteker krukker. Dette kan tjene som en fargerik midt og behandler for dine gjester. Plassere små favør poser, spader og klistremerker med ditt navn og bryllup dato nær glass med søtsaker.

 kake stands kan vise cupcakes, cookies eller sjokolade innredet i farger og former som utfyller ditt bryllup tema og dobbelt så favoriserer for dine gjester.

 Stearinlys

 Stearinlys kan legge en romantisk touch til bryllupet ditt og gjøre en stor innvirkning uten å sette en bulk i budsjettet. Gruppe tre kubelys av varierende høyder sammen på lysestaker eller speil. Ivy Weave silke eller silke blomst krans rundt stearinlys for å legge til farge og tekstur.

 Ellers fylle ut de store glassflasker med elementer som utfyller temaet, for eksempel sand og skjell. Vikle silke blomster rundt innsiden av beholderen og fest med elvesteiner eller stokker om du ønsker noe annet. Tilsett vann og flytende lys på toppen.

 Sesongmessige elementer

 Fyll boller eller store beholdere med sesongens elementer, for eksempel fargerike høstløvet eller ferie baller. For eksempel kan klare feriehus baller se ut som bobler og arbeide for en rekke temaer. Bruk fargerike glasskuler hvis du foretrekker fargen. Spray isoporpaintballs hvis du ikke har tilgang til glassperler.

 Spray maling kvister sølv, hvit, svart, rosa, robin egg blå eller hva den fullfarge for bryllupet. Lim silke blomster på grenene for å ligne et kirsebærtre blomstrer treet. Alternativt henge glassperler eller rhinestones på grenene for en skinnende effekt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha