River Båtturer i Natchez, Mississippi

 Natchez, Mississippi, er den eldste bosetningen i Mississippi. Natchez er en by full av historie, med hus førkrigs utsmykkede og historiske sentrum; 14 anlagte antebellum herskapshus er åpne for publikum å bla gjennom og besøke. Et besøk til historiske sentrum Natchez ikke krever transport du kan gå overalt. husene i sentrum med mange restauranter, butikker stil av den gamle verden, og langs elva langs Mississippi-elven, og du kan ta en båttur på Mississippi-elven.

 Natchez Dinner Jazz Cruise

 Hodet til den historiske byen Natchez, Mississippi, og ombord på dampbåten Natchez for en middag cruise og omvisning i Mississippi-elven. Padleåre Denne to-timers middagscruise langs Mississippi-elven, og inkluderer en buffet middag og levende jazzmusikk. Sitte ute på dekk for å nyte panoramautsikten over Natchez og bredden av Mississippi-elven. Nyt fantastisk utsikt over byen Natchez under middagscruise. Priser og tilgjengelighet varierer.

 Natchez Dinner Jazz Cruise
 400 N. Peters St., Suite 203
 New Orleans, LA 70130
 800-233-2628
 

 Mississippi Queen

 Kom ombord i Mississippi Queen for en Mississippi Riverboat tur som varer fra tre til 12 dager. Vis Mississippi steder langs kysten av New Orleans, Natchez, og Gulfport. Mississippi Queen har et svømmebasseng, terrasse og treningsrom for gjester, og en salong, teater, barer og flere Mississippi River tur for din fornøyelse. Mississippi Queen har 1000 passasjerer og cruise lengder varierer. Å velge å ta fatt og gå i land i en by alle andre. Kontakt rederiet for mer informasjon om porter, priser og tilgjengelighet.

 Mississippi Queen
 PO Box 60046
 New Orleans, LA 70160
 504-522-2551
 

 Natchez Harbor Cruise

 Steamboat Natchez tar deg med på en dag cruise til den franske kvartal opp Mississippi-elven for en tur til elvebredden og deres tilhørende byer som Natchez. Besøket tilbyr en levende fortelling om de ulike havner langs cruise og også en kreolsk lunsj valgfritt. Hammam er kvaliteten på museet og er åpent for besøkende å turnere under cruise på Mississippi-elven. Priser og tilgjengelighet varierer.

 Natchez Harbor Cruise
 400 N. Peters St., Suite 203
 New Orleans, LA 70130
 800-233-2628
 

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha