Rocks likner glass

 Hvis du lurer på om steinene som ligner glass, du kanskje eller kanskje ikke vet hvorfor de har dette utseendet. Hvis du ikke vet hvorfor noen steiner ligner glass, ta notat. Disse bergartene har en fascinerende forhold med mineraler og magma. Noen glassaktig utseende bergarter er mer vanlig enn andre, noe som er grunnen til at noen av dem er vakre nok til å vinne popularitet som edelstener.

 Diamonds

 Diamanter er mye som glass, men de er mye vanskeligere, og kan lett skjære et hull i glasset. Diamond Rock formasjoner ikke oppstår lett. Det krever et høyt trykk og varme for å danne for en diamant fra et mineral er kjent som grafitt. De fleste diamanter er dannet av grafitt som er omtrent 100 miles under overflaten av jorden. Magma er som bærer dem hvor de kan bli funnet av diamant utbyggere.

 Smaragder

 Smaragder er så klart som glass ruter i vinduet, men de er rikt grønn. De er også mye mer holdbar enn glass husholdning. Emeralds dannes som reaksjon på hydrotermiske prosesser i jorden. Uten regnvann eller vannkjøling magma kroppen, smaragder ville ikke sprekker i jorden. Smaragder er verdifulle fordi de nøyaktige forhold og som danner metallisk grunnstoff, beryllium, er sjeldne. Smaragder er en av seks separate steiner i mineralet beryll familien, og det er den mest ettertraktede.

 Akvamarin

 Blågrønne steiner er helt klart, og kan se ut som vakre stykker av gamle soda-pop. Dette mineral er blå-grønn beryll, men kan også dannes i rene blå-tone, som er den mest ettertraktede fargen på steinen. Det er en hard rock, som smaragd og diamant. Smaragder vinne diverse farger av jern-baserte urenheter. Plasseringen av disse forurensninger tilsier fargen på en stein blir blågrønn.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha