Årsak Marketing i Real Life: Produkt

 Mens årsaken markedsføring innsats produktet er så kalt for ofrene for HIV / AIDS av forurenset blod, det inkluderer også de to reaksjonene folk har generelt til årsaken. Enten de er et rødt hode fossende om sin markedsføring dyktighet og suksess eller er røde fra hva de ser som en markedsføring ordningen at store bedrifter merker gevinster.

 U2-frontmann Bono og Bobby Shriver Kennedy ætling startet produkt andel av omsetningen årsaken markedsføring programmet i 2006 for å hjelpe AIDS-herjede Afrika. Forbrukere kjøper produkter fra produkt partnere som Gap, Apple, Nike, og andre, og en del av inntektene vil gå til kjøp av narkotika afrikanere med HIV / AIDS må holde seg i live.

 Hittil produktet har reist mer enn $ 160 millioner - et imponerende antall på så kort tid.

 Produktet er ren lek årsak markedsføring. Den ble grunnlagt for å utvikle årsak markedsføring programmer med forhandlere å skaffe penger og kampen mot HIV / AIDS i Afrika.

 Ja, produktet er himmel på jord for årsaken markedsførere!

 Men produktet er ikke uten sine kritikere som klager over at forhandlere er innløse på årsaken. Denne boblet over i 2007 da det ble avslørt at de partnere som de Gap titalls millioner av dollar hadde blitt brukt på markedsføring. I noen tilfeller var å tilbringe mer enn hva selskapene hadde laget for formålet.

 Men har fått noen produkt er umiskjennelig. Siden 2006 har han mottatt millioner av dollar i donasjoner som lovet. Og markedsføring, uten kostnader, ble har hjulpet posisjon det som en topp filantropisk merkevare i kanskje den korteste perioden i historien.

 Produktet fremhever et viktig skille om årsak markedsføring. Både produktet og dets partnere er fokusert på felles fortjeneste. Mens målene for sin veldedig sak markedsføring, er det ikke veldedighet. Årsak markedsføring er en virksomhet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha