Årsaker av slim i magen: Naturlig rettsmidler for å bli kvitt det

Magen er et viktig organ i fordøyelseskanalen. Maten vi inntar går over i magen, hvor det brytes ned av ulike mage syrer. Under normal tilstand, blir den indre foring av magen dekket av en slimhinne. Slimsekresjon fra slimhinnen som beskytter mageslimhinnen fra de negative virkningene av mage syrer og avverger sår og perforeringer.

På den annen side, av og til har en tendens til å akkumulere slim i magen som kan ha gått ned fra luftveier, og dette kan resultere i en rekke GI forstyrrelser.

Vanligvis kan opphopning av slim i magen forårsake magesmerter, spasmer og ubehag. Det kan også føre til kvalme og oppkast. Hva mer, min du kjører et batteri av tester for å forstå årsaken til problemet, men de kan dukke opp helt normalt. Så i tilfelle du har en hoste, forkjølelse eller er allergi mot støv eller pollen, kan mage forstyrrelser skyldes at åndedrettsforstyrrelse.

Av og store, slim og slim fra luftveiene flytte ned i til magen. Slim buildup i luftveiene kan skyldes virusinfeksjon, bihulebetennelse, bronkitt eller astma.

Slim som renner ned i halsen kan ha en rekke årsaker, og du trenger å konferere med en lege for å fastslå den eksakte årsaken og velge den spesifikk behandling. Allergy, sinusitt eller syre fra magen er de vanligste etiologiske faktorer.

Naturlige måter å bli kvitt mye slim i magen

Følgende hjem rettsmidler bidra til å forhindre slim og slim fra å bygge opp i luftveiene og dermed hindre den fra å gå inn i fordøyelseskanalen forårsaker magesinnsforvirring og uro:

  • Basil: Basil kjemper kulde og slim og minsker effekten av peptic syrer i magen og dermed valgkrets av overdreven surhet. Har noen basilikumblader etter hvert måltid for lindring.
  • Clove: Er en carminative og forbedrer peristaltikk bart. Clove blir kvitt hoste og slim nesten umiddelbart. Pulver nellik og blanding med en spiseskje honning og forbruker en gang daglig i en uke.
  • Ginger: ingefær er den beste hjem rette for å håndtere uønskede symptomer i luftveiene, samt mage system med hell. Koke omtrent en tomme av fersk ingefær rot i et glass vann. Legg litt honning. Konsumere to ganger om dagen. Du kunne også ha tørr ingefær pulver blandet med jaggery. Gingerols i ingefær bekjempe infeksjoner og betennelser raskt og lindre pustebesvær og dermed bidra til å dempe symptomer på fordøyelsessystemet kanalen.
  • Mint: Mynteblader berolige en irritert mage systemet effektivt. Tygg på ca 5 blader etter måltider. Denne urten har en avkjølende effekt på slimhinnen i magen og behandler smerter og ubehag. Det blir kvitt slim akkumulering og assuages ​​magekramper.
  • Indiske Stikkelsbær: De er lastet med vitamin C. Faktisk forskningsstudier viser at bærene er mest tettpakket med vitamin C. De bidra til å helbrede den skadde slimhinnen i magesekken og spiserøret. Det bekjemper luftveisinfeksjoner og hindrer slim fra synkende i til magen; dermed hindre gastrisk sinnsforvirring. Ha en skje av indisk stikkelsbær pulver to ganger om dagen eller innlemme juice av friske bær i din daglige rutine.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha