Running produserer endorfiner

Running produserer endorfiner

Hvem får å kjøre, vet du at etter noen uker kan ikke lenger stoppe. Dagen ble ikke kjørt synes å mangle noe, ser vi at vi trenger å kjøre. Running gjør at du føler deg bra, veldig bra, så kjøre endorfiner er på.

Endorfiner er molekyler som fungerer som signalstoffer. Den effekten er lik opiater, oppnå en velferdsstat og analgesi. Si at endorfiner er lykke molekyler, så vi er begge sin virkning. Løpe og gjøre sports utgivelser de endorfiner i kroppen, hvorfor jeg føler meg så bra når vi var ferdige med treningen.

Hvis du er en nybegynner løper, kan du ikke legge merke til på slutten av slike effekter, men det motsatte: smerter, stress og ubehag. Alt er et spørsmål om tålmodighet, vil kroppen må tilpasse seg dette arbeidet og begynner å frigjøre endorfiner. Vær konsekvent og starte 3-4 dager i uken, sikkert, i noen få uker, vil du føle en følelse av velvære på slutten.

Studier har vist som blir henrettet ved ende endorfin nivåer i hjernen vår er større enn den venstre. Og det virker som intensiteten av øvelsen også påvirke. Så det lønner seg å øke intensiteten i sluttminuttene for å oppnå den gode følelsen på slutten.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha