Så faren for pipebrann

 Hvis du er eier av en brann, må du være klar over risikoen for å ha en pipebrann. Pipebrann kan være svært farlig og veldig skremmende. Skorsteinen skaper en atmosfære for flammene i en brann eksplosiv og bli uforutsigbar, to slike elementer for å skape fare for sikkerheten til familien din og ditt hjem.

 Når tre brenner med en ren-sted, biprodukter holder seg til innsiden av skorsteinen, og en film som kreosot. Denne filmen er meget brannfarlig, slik at risikoen for pipebrann. Denne artikkelen beskriver hvordan din risiko for å oppleve en pipebrann og hvordan du kan slå den av hvis du tilfeldigvis skje for å redusere.

 Her er fem ting du enkelt kan gjøre for å redusere risikoen for pipebrann:

  •  Bruk ekstremt tørr ved, noen ganger referert til som "tørket tre." Jo mer fuktighet i veden, jo tykkere og Heaver røyken blir og jo større er sjansen for kreosot oppbygging.
  •  I stedet for å bygge stort, svært tett brann, bygge små branner med mindre tre. Arbeide med mindre trevirke kan bidra til mengden av røk fra brannen til slutt å redusere mengden av kreosot er dannet på innsiden av skorsteinen.
  •  Prøv å brenne søppel, tørkepapir, innpakning papir, papp, papir poser, etc. Fires annet enn tre, sannsynligheten for pipebrann gnister som kan forårsake økning for å hindre materialer.
  •  Brann monitor temperaturer med et termometer for å sikre at brannen ikke brenner for fort og ved en for høy temperatur.
  •  Finn dine gule sider for en profesjonell skorstein inspektør og renere. Har din skorstein renset en kontrollert minst to ganger i året.

 Hvis ved en tilfeldighet, er en pipebrann startet etter de grunnleggende prinsippene for å sette ut en brann. For det første, for å evaluere den fare for brann. Ring 911 for backup fra brannen og deretter evakuere familien. Hold et brannslukningsapparat for hånden for å bruke for bare i tilfelle. Med slanger og bøtter eller å prøve å begrense spredningen flammene.

 Husk at det er mye mer kostnadseffektivt og lett å praktisere forebyggende metoder enn det er å reparere brannskader og finans reparasjoner.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha