Samhandle og kreativitet til å være voksne uten kompleks

Vår faglige arbeidet fokuserer på å finne den beste leder eller manager for våre organisasjoner. Logisk søke profesjonell, analytisk, god planlegging og rasjonell.

Men er disse kvalitetene er best egnet til å sikre oppnåelse av forretningsmessige mål?

Det er bevist at det ikke er en fornuftig avgjørelse ikke på seg bundet en følelse, og derfor måten vi forvalter våre relasjoner.

Derfor ville slutten av en god utdannelse utstyre folk som er en del av disse organisasjonene med verktøy for å håndtere sine følelser godt, og full utvikling av sine ferdigheter, evner og kunnskap.

Det er viktig at politikere, media og lærere forstår betydningen av følelser til full utvikling av menneskets potensial og nye formulere utdanningspolitikk i tråd med denne nye epoken, som må ta hensyn til både kunnskap og måten vi forvalter våre relasjoner.

Snakk om følelser i tidlig alder hjelper barn til ikke å være tankeløs og få større selvkontroll og tilstrekkelig modenhet.

Det har vist seg at det faktum av å snakke om følelser har en beroligende effekt på nervesystemet.

Det er også kjent at når du har problemer, den beste måten å håndtere dem og finne en løsning basert på å ha disse problemene, og dermed en eller annen måte, akseptere og ta dem.

Tiår siden det faktum av å være følelsesmessig ble sett på som en svakhet, spesielt hos barn. Vi forstår nå at bare ved å anerkjenne og utnytte følsomheten kan nå et høyere livet mening.

Bare gjennom utvikling av empati med våre medmennesker, med Jorden og hele miljøet rundt oss kan forstå hva som skjer i samfunnet og bidra til å kanalisere tilbake mot en positiv, kreativ og nyskapende selvfølgelig, utviklingen av livet.

Den beste indikatoren på barndommen elastisitet i voksen alder, ikke gjør skolekarakterer eller god oppførsel i klassen; men evnen som barnet samhandler med andre barn.

Barn vanligvis ikke akseptert av andre, de er aggressive eller destruktiv, eller de som lever en isolert barndom, er ikke i stand til å opprettholde nære relasjoner med andre barn og plassert i kultur de tilhører.

Disse barna er i alvorlig fare for å ha samlivsproblemer i voksen alder, ikke bare i form av hans personlige liv, men også profesjonelt. Derfor betydning er særlig oppmuntrende kreativitet og sosial vekst.

Derfor er det viktig at vi støtter våre barn å riktig samhandle med sine klassekamerater og med andre mennesker i ditt nærmiljø, og fremme utvikling av kreativitet og omsorg for miljøet, heller enn å strebe bare skaffe akseptable karakterer.

Det kan være hensiktsmessig å reflektere over hva slags trening vi gir til våre barn; kunnskap er ikke alt.

Hjelpen sette dem i stand til å utvikle lengtet kreativitet i dag så verdsatt, kanskje tillater dem å være unik i sin egen og viktigst, gjøre dem lykkeligere vesener i fremtiden.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha