Samsung lanserer ny Galaxy S4

Samsung lanserer ny Galaxy S4

Krigen i verden av mobiltelefoner virker uendelig. Et par dager etter avsluttet Mobile World Congress i Barcelona Samsung har truffet igjen presentere den nye Galaxy S4. I utgangspunktet er det større, raskere, med en forbedret skjerm og mer teknologi på innsiden. Vi viser deg detaljene.
Det som er slående ved første blikk er dens størrelse. Den nye Samsung Galaxy 4 SuperAMOLED har en fem-tommers skjerm med HD-oppløsning med en pikseltetthet på 441 ppi har også et spesielt belegg Gorilla Glass 3. Ifølge data levert av koreansk merke, veier 130 gram, Den har en tykkelse på 7,9 mm og en størrelse på 69,8 x 136,6 mm.
Men ikke bare sitt ytre kommer synlig forbedret. Inne åtte-core prosessor på 1,6 Ghz løfter om å gjøre underverker med applikasjoner. Den har en RAM på 2 GB, og det finnes forskjellige enheter i henhold til deres interne minnet: 16, 32 eller 64 GB. Det vil også være en fire-core 1,9 Ghz. Leveres med Android 4.2.2 Jelly Bean-operativsystemet og lar 3G og 4G
En av de største bekymringene i den mobile verden er batterilevetiden. I denne forbindelse, er det 2600 mAh lover mye og ifølge Samsung, om Galaxy S3, kan nesten dobbelt så lenge.
Kameraet har også forbedret, og nådde 13 megapiksler med integrert LED-blits. Det sekundære kameraet på Galaxy S4 er i stand til innspilling video i HD og har 2 megapiksler. I tillegg er den nye smarttelefonen lar bilder og videoer samtidig med begge kameraene og kombinere dem på ulike måter å skape effekter.
Men prisen på den nye smarttelefonen fra Samsung er kjent, men kjent for å treffe butikkene i slutten av april. Så langt må vi betale for fantasien.
Se Infographic av den nye Samsung Galaxy 4 i alternativene svært interessante

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha