Se etter en oppføring i en celle

 Det er tider når det er nyttig å vite om en celle inneholder noe-det spiller egentlig ingen rolle hva den inneholder, bare at den inneholder noe. I disse tilfellene er det to måter du kan takle problemet.

 Den første løsning er å bare ha LEN funksjon for å avgjøre om det er en lengde som i en celle. For eksempel, la oss si at du ønsket å sjekke om det er en verdi i celle F1. Du kan bruke følgende:

 IF => 0, "Funnet noe der", "Nothing there")

 Hvis det ikke er noe i celle F1, og lengden er lik null. Hvis det er noe i cellen, og med en rekke, da lengden er større enn null.

 Den andre løsningen er en variant av den LEN tilnærming. Alt du trenger å gjøre er å sjekke for å se om noe i cellen. Dette høres kanskje rart ut, men det er lettere hvis du har formelen. Dermed Kontroller følgende for å se om noe i celle B4:

 = IF

 Testen i denne formelen gjelder hvis det er noe i cellen. Hvis cellen er tom, så testen sviktet.

 En annen løsning som du kan bruke regnearkfunksjonen ISBLANK. Denne funksjonen returnerer True hvis målet cellen er tom, og False hvis det inneholder noe.

 Som et eksempel anta at du ønsker å sjekke om brukeren har oppgitt noe i celle D7. Du kan bruke følgende å ta beslutningen:

 = HVIS "Inndataverdier mangler ', D7)

 I dette tilfellet er den celle med denne formelen ville inneholde den samme verdi som i D7, forut var litt. Hvis det ikke er noe i D7, deretter cellen inneholder "Inndataverdier mangler." Teksten

 Excel tips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Excel trening. Dette tipset gjelder for Microsoft Excel 97, 2000, 2002 og 2003. Du kan se en versjon av dette tipset for Båndet av Excel finner du her: Ser etter et element i en celle.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha