Se kanaler enn 120 land

På bare 5 minutter datamaskinen vil bli en TV!

Ingen grunn antenne, mottaker, eller noen form for kabel eller satellitt-tjenesten Alt du trenger er en Internett-tilkobling og en datamaskin. Se alle kanaler i verden du ønsker. Tusenvis av brukere er allerede nyter increiblevariedad.

Ikke gå glipp av muligheten til å se tusenvis av kanaler for kostnaden av en film billett! De er bare pennies i forhold til hvilke tjenester kan koste kabel og satellitt i måneden i mange år. Og det beste av alt er at når du har kjøpt programvaren, betaler du ingenting ma

Du kan gå på din datamaskin:

BBC News "CNN" SKY News "Al Jazeera" FOX News Handling »Comedy» Drama »Familie» Romantikk Soccer »Basketball» American Football »Baseball» Cricket og mye

Hva er fordelene?

Absolutt null månedlige kostnader - Live TV er fri for avgifter eller månedlig abonnement.

Pakken inkluderer en levetid lisens for gratis oppdateringer. 2150 kanaler - Velg dine favorittkanaler mellom 2150 internasjonale satellittkanaler i de fleste land, inkludert Storbritannia og mange flere.

Ingen ekstra maskinvare kreves - Dette er programvare bare, som kan installeres på en PC eller bærbar PC med Internett-tilkobling.

Du trenger ikke å legge noen maskinvare som en TV-tuner eller DVR-kort. Enkel å bruke - Alle kan bruke det. Et enkelt grensesnitt som gjør det så enkelt som om du ser på TV set! Det fungerer hvor som helst i verden - Se satellitt-TV på PC i alle land med Internett-tilgang.

100% lovlig - Denne programvaren er ikke ulovlig, da det strømmer alle gratis satellittkanaler tilgjengelig på Internett.

Kjører på Windows-plattformen - Fungerer greit på hver PC som kjører en versjon av Microsoft Windows operativsystem, inkludert Windows 98, XP eller Vista.

Klikk for å vite: Luck Brasil

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha