Sedvanerett Kontrakter Kontrakter UCC Vs.

 Kontrakter felles og enhetlig kommersiell kode rettslige kontrakter deler mange av de samme krav til opplæring. Under sedvanerett og UCC, gyldig for en kontrakt krever et tilbud, aksept av et mål og en fordel mottatt av et løfte eller en skade på en promisee, også kjent som vederlag. Men avtaler med andre kontraktsspørsmål annerledes UCC.

 Etterspørsel

 Sedvanerett regler som gjelder for kontrakter som gjelder fast eiendom, tjenester eller immaterielle eiendeler. Tjenestene omfatter bygging, faglig arbeid og personlige tjenester. Eiendommen omfatter kontrakter om kjøp eller salg av tomt. Immaterielle eiendeler omfatter patenter, programvare, opphavsrettigheter og varemerker. UCC gjelder kontrakter for salg av løsøre, enten ny eller brukt. Eiendommen omfatter tømmer, mineraler eller avlinger. UCC gjelder generelt for kontrakter for sending og mottak av varer mellom handelsmenn.

 Speilbilde Sets

 Selv om sedvanerett og UCC har mange av de samme krav til dannelsen av en kontrakt, er sedvanerett mer rigid når det gjelder vilkårene for aksept. Sedvanerett regelen gjelder speilbilde, noe som betyr at dersom den som mottar tilbudet, referert til som mottaker, endre vilkårene for et tilbud til aksept, er aksept anses som en mot-tilbud . UCC, men avviser regel speilbilde. UCC gir aksept og ytterligere vilkår kompatible.

 Postkasse regelen

 Regelen i sedvanerett Mailbox gjelder dersom partene i en kontrakt kommunisere langveisfra. Regelen gir aksept under frakt som mottaker skal sende sin aksept av de samme eller raskere midlene som brukes av personen offeret, kalt offerror. UCC gjenkjenner regelen postkassen, men slapper behandling av sedvanerett ved å kreve aksept må gjøres på en fornuftig måte med en rimelig miljø. Derfor, under UCC, kan aksept være tregere enn et tilbud.

 UCC Gap Fylling

 UCC gir gap filler bestemmelser der partene later et tomrom i kontrakten. Når en felles kontraktsrett ville mislykkes for ubestemthet, vil UCC finne en bindende kontrakt, selv om den ikke pris og leveringstid for frakt. For eksempel hvis leveringsadressen er utelatt, gir UCC leverings sted enn den vanlige forretningssted av selgeren. Hvis en kontrakt unnlater tid og sted for betaling, UCC fastsetter at betaling gjøres på den tiden og stedet hvor en kjøper er å motta varene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha