Self-forsikring for unge sjåfører: gutter mot jenter

Selv om bilen forsikring for unge sjåfører er ofte svært kostbart, og legger til en tenåring i politikken i sine foreldre, ofte er det en tendens til å øke prisen. Det er noen måter å redusere premiene når de skal ansette en bil forsikring for en ung kvinne. Her er noen tips:

Boys vs Girls. Sikre en jente er mye billigere enn å sikre en gutt. Statistisk sett, gutter er mer sannsynlig å ha en ulykke eller være farts lovbrudd, slik at forsikringsselskapene tildelt en ung mannlig sjåfør risikovurdering høyere enn en jente hennes egen alder.

Den defensive driving kurs. En av de beste måtene å redusere forsikringspremier for unge menn er sendt til en driving kurs. Disse kursene er billig og som regel en eller to dager. Ta en defensiv kjøring kurset kan føre til besparelser på mellom 10-15 prosent av politikk premie.

Gode ​​karakterer. De fleste forsikringsselskaper tilbyr rabatter til studenter med gode karakterer. Disse programmene krever vanligvis et gjennomsnitt på 8,0 eller høyere. Du må gi kopier av rapporten kortet. Gode ​​studentrabatter vanligvis varierer mellom 10-20 prosent.

Antikke biler. Hvor mye eldre bilen bedre, i det minste i tilfelle av små drivere. Forsikringsselskapene kreve høyere priser dersom en tenåring driver har en luksusbil. Bruken av en gammel bil for unge sjåfører vil resultere i besparelser. En eldre bil er billigere å forsikre uansett hvem som fører.

Hold et rent rulleblad. En av de viktigste elementene i unge bilførere er din kjøring posten. Hvis du holde posten ren, vil prisene bli redusert over tid. På den annen side hvis de er påskynde brudd eller ulykke, kan du forvente premiene gjennom taket.

Sikre en ung sjåfør er ikke billig. De kvinner drivere er billigere å forsikre enn menn på samme alder, men besparelsene er ikke signifikant. Etter disse tipsene vil bidra til å holde premiene rimelig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha