Selskaper å investere i sosiale medier markedsføring for 2011

I år 2010, 16% av bedrifter og handelsfolk som utvikler markedsføringsstrategier og internett-annonsering medium, opplevde sin høyeste ytelsen i forhold til investeringene utviklet på sosiale nettverk som Facebook.

Ifølge data fra forskning ved EPiServer, øke antall bedrifter og handelsmenn som gjennomfører tiltak kommersielle eller markedsføringsstrategier gjennom sosiale nettverk, selv om e-posten er fortsatt det viktigste verktøyet digitale kanaler som skal måles mer grundig ROI.

Forskningsresultatene viser at 38% av bedriftene i undersøkelsen sa at e-posten var fortsatt det mest lønnsomme digital kanal mens andre medier og medier som nettsider og corporate blog ble ansett som mest lønnsomt for 21% selskaper.

Den sosiale medier markedsføring er ikke, for eksempel, som e-post markedsføring, hvor du kan se hvor mange e-poster du sender, åpningen, klikkene som er gjort, antall konverteringer, etc.

Det meste av det som skjer i sosiale nettverk er bak en pålogging, så den gamle metoden for å kvantifisere trafikken fungerer ikke. Som med alle andre måten for markedsføring, har hvert selskap sine egne grunner og mål når sitt marked nå gjennom sosiale nettverk, slik at handlingene til lytting og måles, vil være forskjellig i hvert tilfelle.

Men, i form av sosiale nettverk er bekymret, rangert avkastningen på investeringen oppnådd i Facebook tredje, i forkant av kanaler som Youtube og mobile kampanjer i Twitter.

Ser fremover til neste år og 2011, sa 24% av bedriftene økte investeringer i e-post markedsføring strategier, etterfulgt av 22% som satser sterkere som en blogg publikasjoner og kommersielle nettsteder .

Parallelt 17% av bedriftene sier de vil investere mer investeringer og ressurser gjennom sosiale nettverk som Facebook for å bli lagt 14% av disse selskapene sier de vil investere mer av sitt budsjett på mobile markedsføringskampanjer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha