SEO selskaper

Svaret, tro det eller ei, er sunn fornuft. Vi må tenke på hvor vi bør være, skal vi si og til hvem skylder vi sier. I dag, for å be om et tilbud til alle bedrifter om hvordan å begynne å implementere en strategi i nettverket finner vi syndromet av "litt av alt". Det vil si, ved fullmakt, noen vil si at vi er overalt. Vi har en blogg. En twitter. En Facebook. Og mens en Google +.

Det er tid for små bedrifter. Det er på tide å gjøre vårt selskap, er vår drøm på Internett. Men, som vi har nevnt noen ganger, hvordan kan vi være i en så stor plass, så ukontrollerbar, der verken lover delposicionamiento SEO hjelpe oss å finne en strategi som garanterer oss synligheten? Men hvordan oppnår vi dette målet som forutsatt ved mye på en gang på Internett?

At vi kan mangle noe. Straffen, faktisk, er å være på alle sider alt den gjør er å frafalle maksimalt internett: fokusgruppene og materialisert seg i konkrete steder. Her, på internett, kan du finne dine kunder og hvis du gjør det, vil du vite hvilke verktøy du bør bruke. I tilfelle av en liten SEO selskap bør du vite hva slags forhold det opprettholder med sine fysiske klienter. Du bør vite om de kommer til å selge et produkt uten å være en grunnleggende leverandør eller om det vil innebære, hvis du ønsker å vite den oppfatning av dine kunder og prate med dem.

Og risikere kritikk. Og nyte ros. Så kanskje vi ikke trenger å ha bedrifts blogg for å gjøre enposicionamiento SEO men en twitter: kanskje foretrekke å sette små tanker og nyheten om at vi er på vår bransje og diskutere dem med våre kunder. Eller kanskje ja, kanskje vi trenger å gi løpende tilbakemelding som en måte å markedsføre i utgangspunktet vår virksomhet eller vår nettbutikk. Kanskje Facebook vil ikke tjene oss noe og være vi mer verdt i Instagram eller Flickr. O YouTube.

Men, alltid, med sunn fornuft. Med tålmodighet. Og med en uvurderlig sannhet: så mye å kommunisere, vil det ikke være verdt noe hvis vi selger, har vår endelige produktet ingen kvalitet. Sosial kommunikasjon har bare mening og sosial del av sannheten. Hvis ikke, faller den. Under sin egen vekt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha