Sette opp Outlook Express for å sjekke e-post

 Normalt, når du starter Outlook Express, programmet ikke fortelle deg når du har ny e-post. Du må klikke på Send / motta på verktøylinjen. Hvis du foretrekker det, kan du bruke Outlook Express automatisk informere deg om ny e-post når du åpner programmet.

 Hvis du ikke har datamaskinen er koblet til Internett, velger Outlook Express, kobler, og henter e-posten din på dette settet intervall.

 For å sette opp disse automatisk e-postsjekk, som følger:

 1. Start Outlook Express, enten ved å klikke på Start Outlook Express-knappen på oppgavelinjen i Windows, eller ved å velge Start Outlook Express.

 Du må starte Outlook Express på denne måten, fordi du ikke kan endre innstillingene for programmet fra en Ny melding.

 2. Velg Verktøy Alternativer fra menylinjen i Outlook Express.

 Alternativer dialogboks med kategorien Generelt valgt.

 3. Kryss av for nye meldinger hver avkrysningsruten 30 minutt.

 4. I den tilsvarende tekstboksen erstatte 30 med det nye antall minutter du ønsker, eller bruk pilene for å velge intervallet verdien du ønsker.

 Når du slår å se etter nye meldinger hver "så mange" Minutes boks, sjekker Outlook Express automatisk e-postserveren for nye meldinger når du starter programmet, og deretter videre til sjekk på det angitte intervall, så lenge programmet.

 5. Hvis du bruker Outlook Express til å spille en bjelle når den laster ned nye e-postmeldinger mens du kjører programmet, velger du Spill av lyd når det kommer nye meldinger i boksen.

 6. Klikk på Bruk.

 7. Klikk på OK.

 Dialogboksen Alternativer er stengt, tilbake til Outlook Express, og automatisk e-post sjekking går.

 Etter å ha gått til å sjekke den automatiske e-post kraft, informerer Outlook Express du om levering av ny e-post ved å plassere en konvolutt ikon i Outlook Express status.

 Dette alternativet er veldig hyggelig for de gangene når du tilbringer mye tid på å jobbe i Outlook Express. Men ikke forvent denne typen indikator når du kommer til å surfe på nettet med Internet Explorer. Den eneste måten å vite om du har en ny e-verk i Internet Explorer ved å klikke på post-knappen på verktøylinjen, og velg deretter kommandoen for å lese e-post.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha