Sightseeing i Madrid: El Rastro

El Rastro er den mest berømte markedet i Spania og et viktig symbol på Madrid. Dette er et stort "marked" der kan det være hele morgenen sladre og ser fantastiske stedene. På Plaza de Cascorro empeizas du reiser. Her finner du de første boder med alternative klær, skjorter med morsomme meldinger og en masse produkter som er produsert i skinn sandaler fra hippie til armbånd laget av unge mennesker.

Hvis du flytter til Calle San Cayetano Du kan også kjøpe klesplagg eller fiske eventyr, som bilder veldig billig Madrid. Hvis stedet du foretrekker musikk, ser du gaten Ribera. Der vil du finne boder med musikk av alle slag og fra hele verden, spesielt flamenco og moderne musikk. I tillegg er det mange leiligheter i Madrid for dette området for å bo hvis du er turist. Du kan også kjøpe håndlagde smykker på denne gaten.

Når du får gaten Fray Ceferino González vil du finne mange boder som selger tilbehør for jakt fugler og posisjoner av dyr, men ikke så mange som i det siste, det pleide å være mange butikker som solgte og byttet alle typer kjæledyr : fra papegøyer til katter, skilpadder og kyllinger.

Hvis du har sult eller tørst ikke bekymre deg fordi mange leverandører av mat og drikke også gå ut i gatene. Hvis du nærmer gaten Carlos Carnero Arniches vil finne mange gamle bøker. Det er første utgaver og kuriositeter av alle slag, fra gamle postkort til mer alvorlige bøker. I de omkringliggende gatene kan du også finne antikvitetsbutikker morsomme møbler. Du kan ha en flott tid, og forhandle når som helst på dagen, men for racing Jeg tror det beste er sent når det er tomt.

På den annen side, for kinogjengere, jeg anbefaler å gå til gaten Sol, som har alt fra en versjon av regissøren av en kultfilm på japansk med undertekst til eventyrene til Heidi. Men hvis du er mer av tegneserier, magasiner og klistremerker, ser du gaten Rhodes, og Vara del Rey, hvor du kan kjøpe spill og programvare, OGSÅ, er gate Generelt Rastro et stort marked hvor du kan finne noe du upuedas forestille seg.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha