Sikre at endringer og kommentarer er Anonym

 John utgir et magasin som artiklene er peer-reviewed, og anmelderne er ment anonymitet på personen som opprinnelig skrev artikkelen til å forbli. Som lesere er anmeldt artikler, holde dem Spor endringer slått på slik at endringer og kommentarer i dokumentet.

 Problemet er at Word, som en del av Spor endringer-funksjonen, følger også navnet på den personen som opprettet en viss endring. Hvis den opprinnelige artikkelen forfatteren fikk varen tilbake, ville være alt som ville være nødvendig å holder musepekeren over en endring eller reaksjon, og dommeren navn skulle være synlig.

 Det er mulig, selvfølgelig, for å fortelle dommerne til å gjøre en endring eller to til Word vurderes før du gjør noen endringer i en artikkel. Bare til kategorien Brukerinformasjon fra dialogboksen Alternativer, og deretter erstatte navnet på brukeren med et mellomrom eller en meningsløs tekst som "Dommer 1." Eventuelle endringer du gjør vil bære det navnet, og anonymitet vil bli bevart.

 Legg merke til at bare fjerne brukernavnet og initialer i dialogboksen vil ikke fungere; du må bruke et mellomrom eller et nytt ord / navn. Dialogboksen vil gjenopprette det opprinnelige navnet på en tom boks og en bokstav i den originale boksen.

 Hvis elementet er åpnet i en forekomst av Word 2002 eller Word 2003, kan du følge disse trinnene for å bli kvitt identifiserende informasjon i svar og endringer:

 •  Velg Alternativer på Verktøy-menyen. Ordet gir dialogboksen Alternativer.
 •  Kontroller at kategorien Sikkerhet vises.
 •  Velg Fjern personlige opplysninger fra denne filen oppbevaringsrom.
 •  Klikk på OK.

 Neste gang du lagrer dokumentet, erstatter Word dommeren av navnene med ordet "forfatter." Det er andre identifiserende opplysninger fjernes også, så trenger du bare å bruke denne metoden hvis du ikke bryr deg om at opplysningene fjernes.

 Det er en selektiv, men kan involvert metode som kan brukes til bare å fjerne informasjon fra dommer. Denne metoden vil fungere med alle versjoner av Word. Følg disse generelle trinnene:

 •  Lagre dokumentet i RTF-format.
 •  Åpne RTF-fil som ren tekst, helst ved hjelp av et program som Notisblokk.
 •  Se etter bokstavene "revtbl". Dette markerer begynnelsen av anmeldelsen informasjonen tabell som er lagret i filen. Det må ha oppføringer som ser slik ut:
   {\ * \ {Revtbl Unknown;} {Jane Doe;}}
 •  Erstatte navnet med en annen tekst, men la resten intakt. Navnet kan erstattes med tekst som "Copy Editor", "Anonym" eller rett og slett en plass "". Sørg for at du lar bukseseler og semikolon.
 •  Søk og navnene på de andre leserne endre i revisjonen tabellen.
 •  Lagre og lukke RTF-filen.
 •  Gjenåpning av RTF-fil i Word. Det skal se ut som en vanlig Word-dokument på nytt, men anmelderen navn skal endres.
 •  Lagre filen i Word .doc format.

 Word Tips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Word trening. Dette tipset gjelder for Microsoft Word 97, 2000, 2002 og 2003. Du kan se en versjon av dette tipset for Båndet av Ordet her: Making Sure endringer og kommentarer er Anonym.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha