Sikre din første bil

De med litt erfaring på veien representerer den største risikoen til et forsikringsselskap. Statistikk viser at nye drivere er tre ganger større sannsynlighet for å ha en trafikkulykke enn de med erfaring. På grunn av dette, forsikringsselskaper heve sine priser for folk uten erfaring bak rattet. Og hva er verre, hvis du er under 21, ville du må vente enda lenger.

Få en bil som er billig å forsikre

Så hvordan gjør du for å sikre din første bil? Det første trinnet, hvis du ikke har kjøpt bilen på jakt etter noe i en lav forsikringskonsern. Hver modell bilmarkedet er tildelt en forsikringsgruppe, dette kan variere fra 1 til 50, jo høyere tall, jo dyrere blir det å forsikre. En bil med liten motor vil være i en lav forsikring gruppe, som betyr at de vil betale mindre for din bilforsikring.

Er du sikker på at skader på tredjeparter eller omfattende forsikring?

Hvis du allerede har en bil og deretter vurdere hvilken type eiendom forsikring. Hvis du har et lite budsjett, så du ser for ansvarsforsikring. Dette er et billigere alternativ, men betyr det at hvis du vil forårsake en ulykke, du vil ikke bli dekket for skade på egen bil.

Legg en sjåfør

En annen måte å redusere din forsikringspremie er lagt for å sikre en politikk driver. Legg noen med en ren kjøring politikk og forsikringskostnader vil falle dramatisk.

Gå til lokale butikker, online sammenligne

Til slutt, ta en tur. Det finnes en rekke spesialiserte selskaper som faller utelukkende til folk som ønsker å sikre sin første bil. De er erfarne i å sikre drivere for første gang, og kan gi råd og konkurransedyktige priser i forhold til noen større forsikringsselskapene.

Også verdt å besøke nettsteder sammenligning av ett selskap til et annet.

Er ting inni bilen er forsikret?

Dette vil avhenge helt på den politikken du ta ut, kan noen bil forsikringsselskaper gi dekning for tyveri eller bil, mens andre gir ingen beskyttelse. Hvis du har en politikk som har elementer av dekning, din påstand, vanligvis bare gyldig dersom bilen ble stjålet på den tiden, og nøklene var i besittelse.

Ytterligere dekning er ofte nødvendig

De fleste auto forsikringer vil tillate deg å gjøre et krav mot enhver opprinnelig ble installert av produsenten av lydutstyr som ting. Hvis du har installert ekstra lydutstyr, så de kan være dekket, men bare til et visst punkt. Tilsvarende, hvis du har igjen elementer som en veske eller lommebok i bilen, normalt dette ikke dekkes av standard bilforsikring. Du må leie ekstra dekning for disse elementene.

Er ekstra dekning for gratis?

Når det er sagt, noen forsikringsselskaper legge statister til sin politikk for å tiltrekke seg nye kunder, for eksempel hjemme forsikring. Tilsvarende, hvis du har hjemme forsikring, lese politikken, noen vil dekke elementer hentet ut av huset som ville bety noe behov for ytterligere dekning for elementer igjen i bilen hans.

Når du søker etter bil forsikring ikke bare søke ekstern pris, finne det du trenger. Du tror kanskje du har funnet et godt kjøp før du skjønner at det ikke er dekning for elementer igjen i bilen, hvis de blir stjålet eller skadet på grunn av en ulykke.

Hvis du har spørsmål om hvorvidt du er dekket, ringe forsikringsselskapet og spørre nøyaktig hvor mye du vil betale hvis bilen din blir stjålet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha